Válása után újra randizik Bebe, a Back II Black egykori énekese

Forrás: BORSOS_FOTO/Borsos_David -
válás Bebe randi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bebe tavaly év végén vált el feleségétől 8 év házasság után. A gyászidőszak után most újra kész a szerelemre, már több lánnyal is randizott.

"A válást követően természetesen nekem is volt egy hosszabb gyászidőszakom. Ritkaságnak számít, de azóta is jóban vagyunk, nincsen sárdobálás, de természetesen tiszteletben tartjuk egymás további életét. (...) Mindenképpen a médián kívül dolgozó hölgyet szeretnék magam mellé, lehetőleg olyat, aki nem is szeret szerepelni. Legutóbb például egy fiatal lánnyal álltunk a pirosnál, és annyira egymásra mosolyogtunk, hogy végül egy randi lett belőle" - mesélte a 40 éves zenész.

Bebe a válása után újra randizik Forrás: BORSOS_FOTO/Borsos_David

Azóta azonban megismerkedett a Középsuli című websorozat főszereplőjével, Paulával, akit nagyon csinos és kedves lánynak tart. Bebe titokzatosan csak annyit mondott kettejük kapcsolatáról a Blikknek, hogy kihasználja, hogy egyedülálló férfiként szabadon ismerkedhet.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.