kreativitás galéria lustaság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vicces fotósorozat látott napvilágot, ami garantáltan mosolyt csal az arcodra: középpontban a lustaság!
  • "Mindennap elnapolhatsz valamit másnapra"
  • "Az emberek nem lusták. Egyszerűen nincs olyan céljuk, ami motiválná őket"

Valamelyik kijelentést magadénak érzed? Ha igen, akkor bizony te is egy lusta ember vagy. De ne aggódj, ez a tulajdonság nem halálos de még csak nem is fertőző, egyszerűen csak sokaknak nem szimpatikus. Nyilvánvalóan azért, mert egy lusta embernek mindig mindenre van valami jó kifogása.

Ez valóban így is van, ám ha egy kicsit más szemszögből vizsgáljuk meg a kérdést, akkor hamar kiderül, hogy a lusta emberek jóval kreatívabbak mint a szorgalmasak. A lustaságuk miatt kénytelenek olyan megoldásokat találni egy egy helyzetre, amelyhez nem nagyon kell megmozdulni. Ez azért nem könnyű feladat! Íme egy vicces fotósorozat, amin jól látható a végeredmény.

  • "A lustálkodás az ember kreatív állapota"
/1704/Ha_a_20174312536

A fiatal nő a macskájával utazta be a világot: Fotók!http://www.life.hu/news/20170209-macskavajal-utazta-korbe-a-vilagot-a-no.htmlA kalózlány nem mindennapi döntést hozott: hajóval utazta be a fél világot, és ráadásul még a macskáját is magával vitte úti társnak. NewsOrigo70 évig készültek az esküvői fotókrahttp://www.life.hu/news/20161214-70-ev-hazassag-utan-eskuvoi-fotok-is-lettek.html Olyan megható képek készültek 70 évnyi házasság után, melyet nagyon riktán látni. NewsOrigoMeztelen fotók kerültek elő Eva Braunról, Adolf Hitler feleségérőlhttp://www.life.hu/news/20161130-adolf-hitler-felesegerol-meztelen-fotok-kerultek-elo.htmlTeljesen meztelen fotók kerültek elő Adolf Hitler szerelméről, Eva Braunról. A pikáns képek sokáig egy padláson rejtőztek, de szerencsére egy gyűjtő kezébe akadtak, aki teljesen biztos benne, hogy a képen látható nő a Führer kedvese. News--Ne tévesszen meg a jó időhttp://www.life.hu/news/20170403-idojaras-elorejelzes-jon-a-lehules-es-az-eso.htmlAz Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint hétfő délelőtt még zavartalan lesz a napsütés, majd a nap második felében az ország északi felén már gomolyfelhők is megjelennek az égen. NewsThinkstockÁtszúrt arcok, teletetovált testek – A legdurvább testmódosítások (18+)http://www.life.hu/news/20170329-atszurt-arcok-teletetovalt-testek-a-legdurvabb-testmodositasok.htmlAz emberekben évezredek óta él a vágy, hogy megváltoztassák a testüket. Egyes törzsek tagjai még mindig brutális módon sanyargatják magukat, de a 21. századi, nagyvárosi ember is képes a legextrémebb módon megváltoztatni kinézetét. Erős fotók következnek. News--A veronai áldozatok szülei nyílt levélben fordulnak Magyarországhozhttp://www.life.hu/news/20170402-a-veronai-aldozatok-szuleinek-nyilt-levele.htmlPár napja derült ki, hogy a veronai autópályán balesetet szenvedő busz vezetőjét alvászavarral kezelték, és ez okozhatta a tragédiát. Az áldozatok szülei és hozzátartozói nyílt levélben fogalmazták meg gondolataikat és gyűjtötték össze a tényeket az eddigi történésekkel kapcsolatban. News--

Őrülten szexi fotók amputált testű háborús veteránokról

Egy kaliforniai fotós elképesztő sorozatot készített azokról a veterán katonákról, akik a háborúban vesztették el a végtagjaikat. A művész pikáns de mégis megrázó módon örökítette meg az amptuált testrészeket. Fotók!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.