Prince Jackson igazán tiszteletre méltó formáját választotta annak, hogy megemlékezzen 2009-ben elhunyt édesapjáról.

Michael Jackson halála mindenkit megrendített, nem csoda, hogy a gyerekei sem tudják túltenni magukat egykönnyen az eseményeken. A sztár legnagyobb fia például nemrég formabontó módját választotta a megemlékezésnek.

Ugyan egy időben kérdéses volt, hogy vajon tényleg a popkirály-e a fiatal férfi vér szerinti édesapja, de Prince azt is felvállalta, hogy bármi is az igazság, ő egész életében Michaelt fogja vér szerinti szülőjének tartani.

Úgy tűnik, ezek nem csak kimondott szavak voltak a 20 éves férfi szájából, hiszen egy gyönyörű tetoválást készíttetett a híres édesapjáról. A vádlijára felvarrt alkotás a legendásan közismert testtartásában ábrázolja Michaelt, két angyalszárnnyal a hátán. 

Thanks @dermagraphink for sittin 9hrs with me for such an incredible and beautiful tattoo. I will be posting more of this

Prince Jackson (@princejackson) által megosztott bejegyzés,

Michael Jackson lánya állítja: meggyilkolták a popsztárt
Paris Jackson állítása szerint a popsztár halála előre megtervezett gyilkosság volt. A fiatal lány szerint Michael többször is utalt arra, hogy vannak néhányan, akik nem szívesen látják őt élve. Olvass tovább itt...