A Magyar Everest Expedíció: ez történt eddig Liluval és Száraz Dénessel

Forrás: Mohai Balázs Everest Expedíció 2017 -
Magyar Everest Expedíció Lilu Száraz Dénes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Magyar Everest Expedícióra Klein Dávid és Suhajda Szilárd mellett több sztár is elindult, ugyan ők csak az alaptáborig kísérik el a profi hegymászókat, de már így is rengeteg élményben volt részük, mindegyikük túlszárnyalja önmagát. Íme Lilu és Száraz Dénes beszámolója az eddigi tapasztalataikról.

Az Everest Expedícióra több sztár is elkíséri Suhajda Szilárdot és Klein Dávidot, akik oxigénpalack nélkül akarnak felérni a Föld legmagasabb pontjára. A sztárcsapat célja ennél sokkal szerényebb, ők "csak" az alaptáborig kísérik a profikat 2840 méterről indulva több napon keresztül gyalogolva. Az első géppel utazók már le is szálltak a világ legveszélyesebb repterén Luklában, a túra számukra elkezdődött. Innen jutottak el hatalmas szurdokokon, acélsodronyú függőhídakon át a 3440 méteren fekvő Namche Bazarba, de Lilunak nem volt sétagalopp az út eddig.

Lilu saját magát győzte le Forrás: Mohai Balázs Everest Expedíció 2017

Tökéletesen osztotta be az erőmet, amit jobban mért fel, mint én magam.

Száraz Dénes eltévedt Forrás: Mohai Balázs Everest Expedíció 2017

A csapat az éjszakát 3440 m-en fekvő Namche Bazarban töltötte, hogy hozzászokjanak a magassághoz. Száraz Dénes reggel úgy határozott, fut egyet, de végül eltévedt a színész.

én, aki még a hazai, remekül kiszalagozott terepfutó versenyeken is képes vagyok eltévedni, természetesen rossz irányba fordultam.

Ezért szereit Károly herceg Kamilla hercegnéthttp://www.life.hu/sztarok/20170404-ezert-szeretett-bele-karoly-herceg-kamillaba.htmlKamilla hercegnő sokáig csak a szerető lehetett, pedig ő és Károly kapcsolata még Diana előtt elkezdődött. Kiderült, hogy miért szeretett éppen belé a herceg, ahogy az is, hogy miért volt eleve halálra ítélve házasságuk Dianával. TV + Sztárok--VV Soma rálőtt Pumped Gabóra- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170404-vv-soma-ralott-pumped-gabora.htmlPumped Gabo új műsora, a Pumpedék minden epizódjában tartogat érdekes és meghökkentő részleteket. Ezúttal azonban igen sokkoló dolog történt: VV Soma rálőtt barátjára. TV + Sztárok--Muri Enikő jó pénzért utazik Ázsiába a TV2-velhttp://www.life.hu/sztarok/20170404-muri-eniko-milliokert-utazik-azsiaba-a-tv2-vel.htmlTegnap robbant a hír, hogy Muri Enikőt kirúgták a Budapesti Operettszínházból, mert a főigazgató akarata ellenére elvállalta a TV2 Ázsia Expressz című realityműsorát. Úgy hírlik, azért döntött így, mert a kereskedelmi csatorna nagyon jó pénzt fizet. TV + Sztárok--Berki Krisztián magából kikelve ordibált: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170403-berki-krisztian-kifordult-magabol.htmlBerki Krisztián mindenkit teljesen ledöbbentett. Csak az ő hangjától zengett a terem. TV + Sztárok--Ilyen cuki volt Pumped Gabo kisgyerekként – Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170403-ilyen-cuki-volt-pumped-gabo-kisgyerekkent.htmlPumped Gabo botrányos életét már mindenki ismerheti, azt azonban kevesen tudják, hogy milyen cuki volt kisgyerekként. Nézd meg a soha nem látott fotót Gabóról, amikor még aranyos és ártatlan volt. TV + Sztárok--5 sztár, aki a felesége hátán kapaszkodott felhttp://www.life.hu/sztarok/20170403-sztarok-akik-a-feleseguk-hatan-kapaszkodtak-fel.htmlHa aranyásókról beszélünk, általában olyan nők jönnek szóba, akik gazdag pasira vadásznak, pedig bőven vannak férfiak is, akik a gyengébbik nemet kihasználva próbálnak pénzhez jutni! Össze is gyűjtöttük a leghíresebb férfi pénzvadászokat, akik híres házastársuk hátán akartak felkapaszkodni. Többnyire nem sikerült fényes karriert befutniuk, de bőven gyűjtöttek a bankszámlájukra, így aztán elérték a céljukat TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.