Ilyen cuki volt Pumped Gabo kisgyerekként – Fotó!

Forrás: Facebook/Pumped Gabo -
Sebestyén Ágnes Pumped Gabo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pumped Gabo botrányos életét már mindenki ismerheti, azt azonban kevesen tudják, hogy milyen cuki volt kisgyerekként. Nézd meg a soha nem látott fotót Gabóról, amikor még aranyos és ártatlan volt.

Pumped Gabo és barátnője, Sebestyén Ági magánéletébe minden hétfőn bepillantást nyerhetünk a valóságshow-juknak hála. Megtudhattuk, hogy az életük nem hasonlít a hétköznapi párokéhoz, pedig egykor ők is ugyanolyanok voltak, mint bárki más. Gabo például kisgyerekként elképesztően cuki volt.

Kiskori képéről egy angyalian mosolygó, bongyor hajú kisfiú néz vissza ránk, mintha nem is Gabo lenne, ugyanis ezen tulajdonságok egyike sem jellemző rá mostanában, de barátnője, Ági is alaposan megváltozott. Ő annak idején egy barna hajú, copfos kislány volt, aki már az alsó tagozatban utálta az iskolát, mert nem ment neki a matek. Az ő kiskori fotót itt nézheted meg!

Pumped Gabo édesanyja szégyenli a fiát

Valóságshow-ban mutatja be az életét Pumped Gabo és barátnője, és nem szégyenlősek. A gyúrós fiú édesanyja azonban nem örül annyira a nagy kitárulkozásnak, szerinte rendkívül kulturálatlanok a fiatalok. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.