Nemsokára rajtol az új valóságshow, éppen ezért ideje megismerkedni a versenyben szereplő fiúkkal is. 

Hamarosan kezdődik az Exek az édenben című műsor, ezért lassan a versenyzőket is megismerhetjük. Nemrég a lányokat mutatták be, most pedig a fiúkkal ismerkedhetünk meg egy kicsit közelebből.

Bence„Fontos, hogy egy lánnyal mindenhol lehessen szexelni"

24 éves budapesti lakos, egyéni vállalkozóként keresi a kenyerét. Határozott, talpraesett férfi, aki többnyire jól kiismeri az embereket, kivéve amikor nem. Büszke arra, hogy szinte mindig eléri a céljait. Egyelőre a szinglik boldog és szabad életét éli, imádja a pezsgést és a pörgést. Állítása szerint nincs valódi zsánere, de a legfontosabb, hogy az illetőnek legyen szép a szeme, formás a feneke,
és mindenhol lehessen vele szexelni.

Ezeknek a szempontoknak valószínűleg a szigeten tartózkodó lányok is megfelelnek majd. 

Bemutatkozott Bence, aki saját bevallása szerint kemény, mint a sziklaForrás: VIASAT3

 Norbi - "Nem vagyok a hűség mintapéldaképe"

Hát, a 26 éves Norbi ezzel a mondattal már biztos befutó lesz Diánál, hiszen űgy tűnik, ők lesznek a sziget nyelvújítói. Ugyan Norbi nem a hűség "mintapéldaképe", de szerencsére Diát csak az érdekli, hogy legyen rajta ing, "bármilyen retkül is néz ki".  Ezenkívül talpraesett és céltudatos férfinak érzi magát (érdekes, hogy minden pasi ezt mondja, de akkor miért van az, hogy sokan nem mernek leszólítani még egy csajt sem?), aki mindezek ellenére érzékeny típusnak vallja magát. Egy nővel találkozva a kezét és az arcát nézi meg, ami kevésbé felszínes, mint Bence esetében. 

Norbi véleménye szerint a bartender állása miatt nem bíznak benne a csajokForrás: VIASAT3

Tamás - "Azért vagyok szingli, mert még nem találtam meg az igazit"

Nahát, ki gondolta volna, hogy valaki azért van egyedül, mert nincs meg a párja. Logikus válasz. Irányító típus, aki nem szeret senkihez alkalmazkodni, inkább fordítva tudja elképzelni. A telefonokkal foglalkozó 30 éves férfi számára az a legfontosabb egy nőben, hogy legyen csinos, fekete vagy szőke hajú, formás fenekű, és nagydumás. Továbbra is azt tudjuk mondani, éljenek a belső értékek! Véleménye szerint simán átlát az embereken, szóval úgy tűnik, hogy a 3 fiúból 2 médium. 

Tamás jobban szereti a fiatal lányokat, mert zsengék, feszes a bőrük, és hálásakForrás: VIASAT3