A Nagy Duett miatt mondott fel állásából Győrfi Pál

Forrás: TV2 -
Győrfi Pál TV2 A Nagy Duett RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nagy Duett első kiesői Győrfi Pál és Fábián Juli voltak vasárnap este. A mentőszóvivő többet veszített, mint gondolnánk, nemcsak a műsortól, de az állásától is búcsúznia kellett. 

Győrfi korábban az RTL Klubon futó Egészségkalauz című műsort vezette, de felmondott, hogy a TV2 A Nagy Duettjében szerepelhessen.

„Bár már többször szerepeltem szórakoztató produkciókban is, mégis egyértelmű, hogy a tévézésben számomra elsősorban az egészségügyi műsorok jelentik a »hazai terepet«, így ugyan most A Nagy Duett kapcsán átmenetileg abbahagytam a műsorvezetést, bizonyára lesz majd folytatás. Hogy hol, hogyan és mikor, ez – hogy stílszerű legyek – még a jövő zenéje” – mondta Győrfi.

Győrfi Pál és Fábián Juli, A Nagy Duett első kiesői Forrás: TV2

„Az Egészségkalauz című műsor az RTL Klub egyik hétvégi, szponzorfinanszírozott programja, melynek műsorvezetői feladatait Valkó Eszter látja el. A tavaszi struktúránkban nem szerepel olyan új műsor, ahol Győrfi Pál szerepet kaphatna, a jövőbeni terveinkről pedig még nem szolgálhatunk bővebb információkkal. Ha szóba kerül egy-egy sztár neve, akkor arról első körben őt értesítjük” – közölte a Bors megkeresésére az RTL Klub.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.