Hatalmas dekoltázsáról készült fotóval örvendeztette meg követőit Tolvai Reni. A Nagy Duett énekesnője tudja, mitől döglik a légy. 

Tolvai Reni a saját bevallása szerint is gyakran küzd pluszkilókkal, de most nagyszerű formában van. Instagram-oldalának tanúsága szerint rendszeresen edz, hogy elégedett lehessen az alakjával. A legutóbb pedig nagyon-nagyon szexi képet posztolt, megőrülnek érte a rajongók. 

Good night

RENI TOLVAI (@tolvaireni) által megosztott bejegyzés,

Az énekesnő egyébként a TV2 A Nagy Duettjében is szerepel, Danny Blue-t vezeti be a zene világába. Elmondta, a show-ra nagy kihívásként tekint, és párjával határozottan az a céljuk, hogy megnyerjék a szériát. Hozzátette, Danny Blue-val sok mindenben hasonlítanak egymásra, mindketten maximalisták. 

"Jópofának találtam a formátumot, nagyon jó buli az egész, és persze nagy lehetőség egy énekesnek is arra, hogy kevésbé ismert oldalát mutassa meg. Könnyűnek nem könnyű, sokan vagyunk, megvannak a feladatok, próbák, de annyira jó a hangulata az egésznek, hogy nem érzem munkának. Mindig imádtam a versenyhelyzeteket, és óriási élmény követni, hogy születik meg egy produkció az első próbától az élő szereplésig" – mesélte az Origónak.