Jane Fonda: "A szex tart fiatalon"

Forrás: AFP -
Jane Fonda fiatalság szex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres színésznő őszintén vallott a fiatalos szépségének titkával kapcsolatban. Meghökkentő választ adott a kérdésre. 

Jane Fonda valóban elképesztő megjelenésnek örvend, akár 15 évet is simán letagadhatna a korából. Ennek ellenére mégis egyedül él, ugyanis saját bevallása szerint már túl sokat csalódott a férfiakban ahhoz, hogy bízzon bennük, ám ettől még vannak testi szükségletei...

Jane Fonda elárulta: a szex a fiatalság titka Forrás: Origo

Természetesen azt sem tagadja a sztár, hogy profi plasztikai sebészek keze munkája is benne van a szépségében, de a sztár szerint vannak más trükkök is, amelyekkel fitten és fiatalosan tarthatjuk magunkat, ez pedig a szex.

"Mindannyian kipróbáltunk már ilyen-olyan szexuális eszközöket, nem igaz? Azt hiszem, az tart bennünket fiatalon, ha mindig új dolgokat próbálunk ki" – mondta Jane.

Azt is bevallotta, hogy már nem keresi a szerelmet, mert öregnek tartja magát hozzá. És különben sem bízik meg a férfiakban, ezért nem akarna kockáztatni.

"A férfiak amúgy is mindig csak kellemetlenségeket okoznak: megcsalnak, átvernek, és soha nem lehet bennük megbízni" – írta meg a hot! Magazin.

Szexuális bántalmazottságáról mesélt Jane Fonda

Brie Larson interjút készített az Oscar-díjas amerikai színésznővel, Jane Fondával. Az exkluzív beszélgetés keretein belül sok mindenről szó esett, többek között arról is, hogy Fonda korábban szexuális bántalmazás áldozatává vált.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.