A híres színésznő őszintén vallott a fiatalos szépségének titkával kapcsolatban. Meghökkentő választ adott a kérdésre. 

Jane Fonda valóban elképesztő megjelenésnek örvend, akár 15 évet is simán letagadhatna a korából. Ennek ellenére mégis egyedül él, ugyanis saját bevallása szerint már túl sokat csalódott a férfiakban ahhoz, hogy bízzon bennük, ám ettől még vannak testi szükségletei... 

Jane Fonda elárulta: a szex a fiatalság titkaForrás: Origo

Természetesen azt sem tagadja a sztár, hogy profi plasztikai sebészek keze munkája is benne van a szépségében, de a sztár szerint vannak más trükkök is, amelyekkel fitten és fiatalosan tarthatjuk magunkat, ez pedig a szex. 

"Mindannyian kipróbáltunk már ilyen-olyan szexuális eszközöket, nem igaz? Azt hiszem, az tart bennünket fiatalon, ha mindig új dolgokat próbálunk ki" – mondta Jane. 

Azt is bevallotta, hogy már nem keresi a szerelmet, mert öregnek tartja magát hozzá. És különben sem bízik meg a férfiakban, ezért nem akarna kockáztatni. 

"A férfiak amúgy is mindig csak kellemetlenségeket okoznak: megcsalnak, átvernek, és soha nem lehet bennük megbízni" – írta meg a hot! Magazin. 

Szexuális bántalmazottságáról mesélt Jane Fonda
Brie Larson interjút készített az Oscar-díjas amerikai színésznővel, Jane Fondával. Az exkluzív beszélgetés keretein belül sok mindenről szó esett, többek között arról is, hogy Fonda korábban szexuális bántalmazás áldozatává vált.