Melanie Griffith tipikusan az a színésznő volt, akiért bomlottak a pasik, de ma már ennek nyoma sincs. Ugyan az alakja még ma is nagyon jó, de a szétplasztikázott arca már-már ijesztővé teszi az 59 éves sztárt.

A Golden Globe-díjas amerikai színésznő számtalan filmben szerepelt, elképesztő hírnévre és őrületes rajongótáborra tett szert a karrierje során. Nem csoda ezek után, hogy az évek múlásával egyszer csak zavarni kezdték az öregedés jelei. 

Ilyen szép volt korábban, és a szépség a műtétek miatt veszett elForrás: AFP

Nem akarta, hogy véget érjen számára a csillogás, a közimádat és a férfibókok, ezért elhatározta, hogy plasztikai műtéttel fogja fiatalítani magát. De sajnos nem tudott magának megálljt parancsolni, ennek következtében pedig már sokkal inkább hasonlít egy idősödő plasztikcicára, mint a fiatalkori önmagára. 

Íme, egy friss fotó az egykor gyönyörű színésznőrőlForrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 AKM-GSI, Inc./Ansa

A régebbi fotóin még jól látható, hogy a kisebb ráncok ellenére is milyen bájos az arca, de mióta eltüntette a szarkalábakat és átalakíttatta a vonásait, nagyon ijesztő lett az arca. 

Alig lehet ráismerni Meg Ryanre! Fotó!
A romantikus filmek egykor bájos szépsége mára csak árnyéka egykori önmagának. Meg Ryan egyike azon hollywoodi színésznőknek, akik a plasztikai sebészkésre bízták fiatalságuk megőrzését - és sajnos balul sült el a dolog. Az 54 éves színésznő egykor bájos arcából mára semmi sem maradt: Fotó!