Az amerikai Philadelphia államban készült videón van ledöbbenve az internet: így raboltak el majdnem egy kisbabát a babakocsiból.

Egy biztonsági kamera rögzítette azt a felvételt, amin jól látható, ahogy egy kisbabát próbálnak kiszedni a babakocsijából. A fiatal pár egy fánkozóban állt sorba, a gyermekük pedig a babakocsiban pihent mellettük. 

Egy váratlan pillanatban a pár mögé lépett egy idegen férfi, és megpróbálta kiemelni a gyereket a kocsiból, de az anya szerencsére még időben észrevette, és azonnal elzavarta a férfit, akire aztán a gyermek apja is keményen ráförmedt, teljesen érthetően. 

Még szerencse, hogy a gyermek megfelelően rögzítve volt a kocsiban, különben nem biztos, hogy ennyivel megúszták volna a helyzetet, ugyanis nő először azt vette észre, hogy megmozdult a kocsi, és csak azután tűnt fel neki a háta mögött nyúlkáló idegen – írja a Mirror

 

Minden idők legszörnyűbb gyermekrablásai
Íme, a legszörnyűbb gyermekrablások 5-ös toplistája. Szomorú, hogy manapság már ilen szörnyűségekből is tudunk listát készíteni, olyan sok eset történt. Olvass tovább itt...