konyhafőnök Bernáth József Playboy-gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu riportere, Domszky László beszélgetett a Konyhafőnök egykori sztárjával, Bernáth Józseffel. Többek között arról is szó esett, hogy miért hagyta ott a népszerű tévéműsort és hogy mit csinál azóta? 

Bernáth József elárulta, hogy véleménye szerint a Playboy nevezés sokkal többet ér, mint maga a díj, mert ennek köszönhetően ismertebbé válhat minden olyan chéf vagy gasztrohős, aki felkerült erre a palettára, a díj elnyerésétől függetlenül.

Bernáth József, a Konyhafőnök sztárja Forrás: Polyák Attila/Origo

Kiemelte, hogy nagyra értékeli a kollégája, Sárközi Ákos munkáját, és bízik abban, hogy idővel őt is jobban megismerik majd az emberek. Azt is elárulta, hogy miért hagyta ott a tévéműsorban való szereplést:

"Muszáj voltam visszamenni a konyhába. Szerintem az a legfontosabb, hogy mindig fel kell mérnie az embernek hogy mi az, amit szeretne csinálni, és én arra jöttem rá, hogy nekem maga a főzés hiányzik" - mesélte József.

/1704/_gy_m201747142335
Jacob Collier dolgozta fel Radics Gigi dalát: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170407-radics-gigi-dalat-jacob-collier-dolgozta-fel.htmlRadics Gigi egyre magasabbra ívelő karrierjét már nem csak hazánkban, hanem külföldön is elismerik. Íme egy újabb ékes bizonyíték. TV + SztárokOrigoÚj életet kezdett Brad Pitt http://www.life.hu/sztarok/20170407-brad-pitt-megreformalta-az-eddigi-eletet.htmlBrad Pittről a napokban friss fotók láttak napvilágot, amelyeken borzalmasan fest, de aggodalomra semmi ok: már összeszedte magát, és új életet kezdett. Reméljük, hamar visszanyeri a régi formáját. TV + Sztárok--Hajdú Péter élőben tépte össze a róla szóló hírekethttp://www.life.hu/sztarok/20170407-hajdu-peter-osszetepte-a-rola-szolo-hireket.htmlIsmét újabb hír látott napvilágot: kiderült, hogy egy szexi barna nővel csalta meg Hajdú Sarka Katát. A műsorvezető tegnap egy bejegyzésben arról tájékoztatta követőit, hogy nem fog beleállni a sárdobálásba, ám a mai címlap kihozta a béketűrésből... TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoKutyáival alszik Tóth Vera: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170407-alvo-kutyaival-posztolt-toth-vera.htmlElképesztő képet osztott meg a közösségi oldalán Tóth Vera. Nem gondoltuk volna, hogy egyszer megtudjuk, kivel/ kikkel osztja meg az ágyát. TV + SztárokOrigoRékasi Károly cáfolja, hogy eljegyezte Pikali Gerdáthttp://www.life.hu/sztarok/20170407-rekasi-karoly-cafolja-hogy-eljegyezte-pikali-gerdat.htmlA rajongók örülhettek Pikali Gerda és Rékasi Károly boldogságának, ugyanis arról szóltak a hírek, hogy a pár a sok nehézség után, amin együtt mentek keresztül, összeházasodik. Rékasi Károly azonban cáfolja, hogy eljegyezte volna szerelmét. TV + Sztárok--Sarka Kata és Kulcsár Edina kapcsolata egy titokzatos barna nő miatt ment tönkrehttp://www.life.hu/sztarok/20170407-sarka-kata-es-kulcsar-edina-titokzatos-barna-miatt-szakitott.htmlTegnap bombaként robbant a hír, miszerint Sarka Katát és Kulcsár Edinát is ugyanazzal a nővel csalta meg egykori párjuk. Állítólag ezt a tényt maga Kata és Edina kotyogta ki egy adás felvételén... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.