Kiderült: ezért tűnt el a képernyőről Bernáth József sztárséf

sztárséf televízió konyhafőnök tévé képernyő Bernáth József sztárszakács
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Konyhafőnök című főzős műsor ítészét egy budapesti étterem megnyitóján állította kamerája elé a Life.hu riportere.

Az RTL Klub idén márciusban jelentette be, hogy lecseréli A konyhafőnök című műsorának sztárséfjét, Bernáth Józsefet. De hol van most, és mit csinál a szigorúságáról ismert szakács? Erről beszélt többek között a Life.hu-nak - a videót alább nézheted meg:

Egy szilikoncsoda és egy szexéhes pasi érkezik a pucér társkeresőbehttp://www.life.hu/sztarok/20160603-a-viasat3-adam-keresi-evat-pucer-tarskeresobe-egy-szoke-szilikonmellu-no-es-egy-pasi-erkezik.htmlMár csak két adás van hátra, de még mindig érkeznek új szereplők. Ezúttal egy lány és egy fiú lép a Csábítás partjára az Ádám keresi Évát hétfői adásában! TV + Sztárok--"Ha nem találok fiút, elviszem magammal" - Biszexualitásáról vallott a pucér társkereső szereplője (18+)http://www.life.hu/sztarok/20160606-a-viasat3-meztelen-tarskeresojenek-trixije-bevallotta-leszbikussagat.htmlTrixi, amint meglátta az újonnan érkező, szilikoncsodákkal rendelkező Luciát, bevallotta, ő a csajokat sem veti meg. TV + Sztárok--Szexi bikiniben mutatta meg testét ÉNB Karolahttp://www.life.hu/sztarok/20160526-enb-karola-szexi-bikiniben-mutatta-meg-testet-facebook-oldalan.htmlAZ Éjjel-nappal Budapest sztárja Facebook-oldalán tette közszemlére nyári alakját. TV + SztárokOrigoNicole Kidman férjének dala az orális szexről szólhttp://www.life.hu/sztarok/20160512-nicole-kidman-ferjenek-legujabb-szama-az-oralis-szexrol-szol.htmlNicole Kidman férje, Keith Urban egy olyan lendületes kis nótával rukkolt elő, ami garantálja, hogy még az is felkapja rá a fejét, akit ez egyáltalán nem érdekel. A dal ugyanis az orális szexről szól, ami valljuk be; egészen a Mariana-árok mélységeibe ránt minket. TV + Sztárok--A pucér társkeresőbe 3 szexéhes szereplő érkezikhttp://www.life.hu/sztarok/20160513-a-viasat3-adam-keresi-evat-pucer-tarskeresojebe-3-szexehes-szereplo-erkezik-bongi-evelin-es-krisz.htmlTetkós, gyúrós és táncoslány veti be bájait a Csábítás partján az Ádám keresi Évát hétfői adásában! TV + Sztárok--Jennifer Lawrence mellei majdnem kibuggyantak a szexi ruhájábólhttp://www.life.hu/sztarok/20160510-jennifer-lawrence-mellei-majdnem-kibuggyantak-a-szexi-ruhajabol.htmlJennifer Lawrencet Londonban az X-Men Apokalipszis című film bemutatóján kapták lencsevégre. A színésznő nem is akármiben érkezett: egy kis virágos ruhában, aminek a felső része olyan, mintha csak egy melltartó lenne. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.