A rajongók örülhettek Pikali Gerda és Rékasi Károly boldogságának, ugyanis arról szóltak a hírek, hogy a pár a sok nehézség után, amin együtt mentek keresztül, összeházasodik. Rékasi Károly azonban cáfolja, hogy eljegyezte volna szerelmét.

Rékasi Károly és Pikali Gerda kemény időszakon vannak túl. A színésznek a balesete után rengeteg komplikációval kellett megküzdenie, és sok beavatkozáson esett át, hogy újra egészséges legyen. Együtt vészelték át ezt az időszakot, így nem is lenne meglepő, ha úgy döntenének, megérett a kapcsolatuk arra, hogy szintet lépjenek.

Rékasi Károly mégsem jegyezte el Pikali Gerdát?Fotó: Tuba Zoltán/Origo, Hámori Zsófia/Life.hu

Bombaként robbant a hír, hogy megtették ezt a lépést, egy magazin állítása szerint eljegyezték egymást, és az esküvőre készülődnek. Rékasi Károly azonban most cáfolja az eljegyzés hírét. Egy szó sem igaz abból, amit írt az a magazin. Alig hittem a szememnek, amikor megláttam, hogy eljegyeztem Gerdát. Nem is sejtik, hogy mennyi bonyodalmat okoznak nekünk ezek az álhírek" – mondta a Borsnak Rékasi Károly, tehát ezek szerint nem történt eljegyzés...