Gyulán kezdett új életet Dombóvári Vanda, az RTL Klub egykori műsorvezetője

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Dombóvári Vanda Gyula
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dombóvári Vanda három hónapja költözött vissza Budapestről Gyulára, a szülővárosába. Az egykori tévés visszautasíthatatlan állásajánlatot kapott, így új életet kezdett.

Vanda kisfiával, Gergővel élvezi a vidéki levegőt, azt mondja, varázslatos dolog, hogy újra ott élhet. Kevés az autó, nincs szmog, szinte semmitől sem kell féltenie gyermekét. Gergő is magabiztosabb a költözés óta. Az RTL egykori műsorvezetője egy új állás miatt dönött úgy, hogy elhagyja a fővárost.

Dombóvári Vanda Gyulán kezdett új életet Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Reggelente kényelmesen el tudom Gergőt vinni az oviba, esténként pedig mindig én altathatom saját meséim kíséretében. A Gyulai Várfürdő kommunikációs igazgatójaként képernyőn ugyan nem vagyok, mégis sok emberrel kerülök napi kapcsolatba. Élvezem az új munkám" - mesélte Dombóvári Vanda a Blikknek.

A Reggeli egykori háziasszonya 16 éven keresztül volt képernyőn, ezért természetes, hogy hiányzik neki a szakma. Az új lehetőséget azonban nem akarta elszalasztani, örök életében bánta volna.

Mariah Carey szakított fiatal szerelmével, Bryan Tanakávalhttp://www.life.hu/sztarok/20170410-mariah-carey-szakitott-fiatal-szerelmevel.htmlMariah Carey a fiatal táncosával alkotott egy párt, mostanáig. Az énekesnő ugyanis dobta Bryan Tanakát méghozzá azért, mert a fiúcska féltékenykedett. TV + Sztárok--Száraz Dénes eljutott az Everest alaptáborighttp://www.life.hu/sztarok/20170410-szaraz-denes-az-everest-alaptabor-utan-az-island-peaket-veszi-be.htmlEgy kisebb álom már megvalósult: Száraz Dénes a Magyar Everest Expedíció tagjaként nyolc nap alatt felért az expedíció alaptáborába, ahonnan folytatja útját az Island Peak 6.189 méteres csúcsára.TV + Sztárok--Élő adásban rappelt Ördög Nóra: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170410-igy-rappelt-ordog-nora-elo-adasban.htmlElképesztő előadásnak lehettünk szem és fültanúi, ugyanis Ördög Nóra megmutatta rap-tudását. TV + SztárokOrigoÉlő adásban rappelt Ördög Nóra: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170410-igy-rappelt-ordog-nora-elo-adasban.htmlElképesztő előadásnak lehettünk szem és fültanúi, ugyanis Ördög Nóra megmutatta rap-tudását. TV + SztárokOrigoCurtis őszintén mesélt a házasságárólhttp://www.life.hu/sztarok/20170410-oszinten-meselt-a-hazassagarol-curtis.htmlCurtis és felesége igen viharos életet élnek, ezért nem csoda, ha az ember időnként elveszíti a fonalat. Egy televíziós interjúban mesélt arról, hogy most milyen a kapcsolatuk Csillával. TV + SztárokOrigoÚjabb arcpirító részlet Pumped Gabóék életéből (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170410-elkepeszto-dolgot-mondott-pumped-gabo-aginak.htmlPumped Gabo ismét meghökkentett mindenkit maga körül, ám ez nem is meglepő, hiszen a valóságshow hőse ehhez ért a legjobban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.