Gáspár Győző Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy hírül adtuk, Gáspár Győzőt 50 milliós költségvetési csalással gyanúsítják. A showman felesége "megszólalt" az üggyel kapcsolatban. 

"Reggeli a NAV-os barátaim nélkül! Drága jó és rosszindulatú barátaim! Mindenkit szeretnék tájékoztatni, ha hír igaz! Tegnap reggel 5.59-kor a NAV nagyon kedves munkatársai ébresztettek engem és az összes élő rokonomat! Ezúton köszönöm nekik ezt a csodálatos tegnapi napot, mert a házkutatás nálunk kb 14.00-ig tartott. Igen hosszadalmas és fárasztó procedúra volt, de túléltük és képzeljétek a mai napot 11.00-kor egy ilyen reggelivel indítottuk 4-en, szűk családi körben. Arra kérek minden olyan rosszindulatú ismerőst "barátot", h miután jól kiörömködték magukat, takarják be a fejüket és feküdjenek le, mert rájuk fér a pihenés a sok ellenünk történő áskálósás után! Kellemes Húsvétot mindenkinek" – tett közzé az Instagramon.

5 meglepő dolog, amit eddig nem tudtál Dianárólhttp://www.life.hu/sztarok/20170413-5-meglepo-dolog-amit-eddig-nem-tudtal-dianarol.htmlDiana legendás hercegné, akit az egész világ imád és egy ikonnak tart. Halálát - aminek augusztusban lesz a 10. évfordulója - sokan a mai napig nem tudják feldolgozni, hiszen még mindig rajonganak a hercegnéért, akinek élete nyitott könyv volt mindenki előtt, de még így is sok minden rejtve maradt. Íme, 5 dolog, amit még nem tudhattál Dianáról. TV + SztárokAFPSztárok, akik túltolták a luxusthttp://www.life.hu/sztarok/20170412-tulzott-luxusban-elo-sztarok.htmlNem véletlenül szokták mondani, hogy a túlzott luxus könnyen magával ragadja az embert. Íme néhány sztár, akik láthatóan nem veszik már észre, hogy mennyi felesleges hülyeségre szórnak ki elképesztő összegeket. TV + Sztárok--Búcsú a Himalájától: Pintér László beszámolójahttp://www.life.hu/sztarok/20170414-bucsu-a-himalajatol-pinter-laszlo-beszamoloja.htmlA Magyar Everest Expedíció trekking csapatának Island Peak-különítménye is visszatért Katmanduba. Pintér László így számol be az élményeikről. TV + SztárokOrigoUtoljára volt látható Kiss Ramóna a Barátok köztbenhttp://www.life.hu/sztarok/20170414-utoljara-volt-lathato-kiss-ramona-a-baratok-koztben-csutortokon.htmlPár hónapja a Fókuszban jelentette be Kiss Ramóna, hogy 16 év után otthagyja a Barátok köztöt. Az okairól akkor így beszélt a Life.hu riporterének. A Zsófit alakító színésznő tegnap este volt utoljára látható a sorozatban. TV + SztárokOrigoBeyoncét testőrök fogják őrizni szülése alatthttp://www.life.hu/sztarok/20170413-beyoncet-testorok-orzik-majd-szulese-alatt.htmlHatalmas öröm érte Beyoncét és Jay Z-t, ugyanis nemcsak egy, hanem egyszerre két babával fog bővülni a családjuk. A szülés során komoly óvintézkedésekre lesz szükség, testőrökkel lesz kitömve a kórház. TV + SztárokSosem látott fotók a Kardashian-családról! http://www.life.hu/sztarok/20170413-igy-festett-akkor-es-most-a-kardashian-csalad.htmlMár teljesen hétköznapi tény, hogy a Kardashian-család a mai celebvilág szerves részét képezi. De honnan is indultak ők, és hogy néztek ki akkor? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.