Holló Márta híradósként tért vissza az ATV-n

Forrás: Youtube/QMS Medicosmetics Hungary -
ATV Holló Márta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öt évvel ezelőtt szakított a tévézéssel Holló Márta, pedig 14 éven keresztül dolgozott szerkesztőként az RTL Klubnál. Most viszont visszatért a képernyőre, méghozzá híradósként!

Több mint 10 évig a tévézés volt Holló Márta élete, de öt évvel ezelőtt szakított a médiával. Az utóbbi években főként a vállalati kommunikációval foglalkozott, de most visszatér, és még csak nem is szerkesztőként. Holló Márta az ATV híradójának egyik műsorvezetője lett.

Az ATV híradósaként tér vissza Holló Márta Forrás: Youtube/QMS Medicosmetics Hungary

A legendás tévés először Simon András oldalán vezette a híradót, a jövőben pedig Simon váltótársa lesz. Holló Márta korábban az RTL Klubnál dolgozott 14 évig, a Fókusz című műsor megálmodója volt, majd annak főszerkesztőjeként tevékenykedett. A híradós munkával tehát a tévézés egy másik világába kóstolhat bele, de az biztos, hogy nem idegen számára ez a műfaj sem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.