A Class FM reggeli műsora, a Morning Show új nevekkel erősít: a biztos siker érdekében ismert emberek köszöntik a hallgatókat ezentúl reggelente: Stohl András, Pataki Zita és Janklovics Péter lesznek a műsorvezetők.

A Class FM megújítja a reggeli műsorát, a Morning Show-t, mely még Sebestyén Balázsékkal indult el annak idején. Mivel a műsorvezetők azóta a Rádió 1-hez igazoltak, új emberekre volt szüksége a Class FM-nek. A rádió - ami online üzemel - meg is találta a megfelelő személyeket: Pataki Zita, Stohl András és Janklovics Péter lesznek a műsorvezetők. A stáb élőben beszélt rajongóiknak arról, hogy mire számíthatnak ezentúl reggelente a Morning Show-ban.

Velük indul újra csütörtök reggel a Morning ShowForrás: Facebook/Morning Show

Stohl András lesz az, aki mindig mindenről őszintén mondja el a véleményét, Zita az empatikus női oldalt fogja képviselni, míg Péter majd az ő szavaival élve "parasztkodik". Holnap, azaz csütörtök reggel 6 órakor lesz az első adás, játékokkal és meglepetésekkel. "Nagyon komoly ajándékok lesznek, mert amerikai tulajdonsunk rendkívül gazdag, ezért is tudott bennünket megvenni gyakorlatilag" - mondta viccesen Stohl András, azt viszont leszögezte, hogy nem lesz olyan a Morning Show, mint a régi."Mi sokkal koncentráltabban fogunk beszélgetni, mindig lesz egy olyan témánk, amit szeretnénk az elejétől a végéig kivesézni" - árulta el még Stohl.