Hajdú Péter barátja ma már talán nem is élne, ha a műsorvezető nem ismeri fel egyből a problémát. Csupán néhány percen múlt Csaba élete, de szerencséjére megmenekült.

Hajdú Péter barátja séfként dolgozik a műsorvezető éttermében, de viszonyuk nem kollegiális. Évek óta nagyon jóban vannak egymással, igazi barátok, akik segítenek egymásnak, ha baj van. Ezt Hajdú Péter már meg is tette, ugyanis megmentette Csaba életét egyetlen jó döntéssel. Ha akkor nem erősködik a műsorvezető, és nem köti az ebet a karóhoz, akkor Csaba ma már valószínűleg nem lenne köztük.

Hajdú Péter megmentette a barátja életétFotó: Mudra László /Origo

A férfi ugyanis munka közben stroke-ot kapott, de ebből ő és a többi dolgozó sem vett észre semmit. Nem úgy Hajdú Péter, akinek egyből feltűnt, amikor belépett az étterembe, hogy baj van. Beléptem az étterem konyhájába, és egyből láttam, hogy nagy a baj, mert Csaba szája félig lefittyedt"- mondta a hot! Magazinnak Hajdú. Hozzátette, nyomban értesítette a mentőket, de a barátja nem akart ellátást. Hajtogatta, hogy nincsen baja, csupán pihennie kell, de a tévés nem engedett. Nagy nehezen meggyőzte Csabát, vizsgáltassa ki magát, és rögtön kiderült, amint megmérték a vérnyomását, hogy az egekben van. 200 felett volt, a bal oldala pedig már teljesen lezsibbadt. Valószínűleg, ha Hajdú akkor nem hívja a mentőket, és nem engedi haza Csabát pihenni, akkor már nem dolgoznának együtt.