légtornász Aleska Diamond Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárok az egészségért program keretében a Life.hu riportere, Domszky László kapta mikrofonvégre Aleskát, akiről köztudott, hogy elszántan népszerűsíti a légtáncot. Azt szerettük volna megtudni, hogy miért választotta ezt a szakmát?

Ahogy azt már megírtuk, Aleska Diamond, azaz Sáfrány Emese teljes életstílusváltáson esett át, és elkezdte sorra megvalósítani az álmait.

Légtornásznak tanul, és egyre jobb eredményeket ér el a szakmában. Természetesen a sikerek mögött csúnya sérülések és kemény munka áll, de azért sok szép pillanata is van a felkészülésnek.

Sáfrány Emese kemény munkával lett légtornász Fotó: Polyák Attila/Origo

Most pedig azt is elárulta, hogy milyen út vezetett a légtornász hivatáshoz, ugyanis Aleska erről is őszintén mesélt:

"Már kiskoromban is gondolkodtam azon, hogy mi szeretnék lenni, ha nagy leszek: az egyik a színésznő volt, a másik pedig hogy a cirkuszban valami, de akkor még nem tudtam megnevezni, hogy milyen ágazatok vannak. Legjobban nekem az tetszett, amikor a levegőben táncoltak, és hát mivel a táncművészeti iskolába jártam amúgy is, ezért ez jó alapot adott nekem" - mesélte a fiatal sztár.

Liptai Claudia nem alszik: Marci sokszor felébred éjszakahttp://www.life.hu/sztarok/20170421-liptai-claudia-nem-alszik-kisfia-marci-miatt.htmlClaudia kétgyermekes anyukaként nem először tapasztalja meg, hogy az alvás egy kisbaba mellett olyan luxus, amit nem engedhet meg magának. Hiába a türelem, a megértés, egy idő után ez mégis igazi kínzással ér fel. TV + SztárokOrigoFolytatódik az X-Akták: újabb részeket rendelt belőle a Foxhttp://www.life.hu/sztarok/20170421-folytatodni-fog-az-x-aktak.htmlSok rajongó örülhet most, hiszen újabb évadot rendeltek be a legendássá vált sorozatból, vagyis az X-Aktákból! Még idén jöhetnek az új részek. TV + SztárokOrigoPrivát szigetén szomorkodik Johnny Depphttp://www.life.hu/sztarok/20170421-johnny-depp-elkepesztoen-rossz-passzban-van.htmlIlyen állapotban még sosem láttuk Johnny Deppet. Vajon hogy lehet kimászni egy ilyen nehéz helyzetből? TV + Sztárok--Fejős Éva és Tatár Csilla az anyaságról vallottakhttp://www.life.hu/sztarok/20170421-fejos-eva-es-tatar-csilla-az-anyasagrol-beszeltek.htmlÉrett nőként vált anyává Tatár Csilla és Fejős Éva is, mindketten tudják, hogy a kiegyensúlyozottság kulcsa, ha megvan a megfelelő énidő. Ehhez azonban kell a rutin, de például online vásárlással nagyon sok időt lehet megspórolni, ami mindkét sztármamánál bevált: az így megspórolt perceket magukra is fordíthatják. TV + Sztárok--Gáspár Győzikéék rengeteg fenyegető üzeneteket kapnakhttp://www.life.hu/sztarok/20170421-gaspar-gyozikeek-fenyegeto-uzeneteket-kapnak.htmlIsmét sok a botrány a Gáspár család körül: nem elég, hogy a megcsalásos ügye is zajlik, ezzel párhuzamosan adócsalás miatt is nyomoznak ellene, most ráadásul még az életüket is félthetik: fenyegető üzeneteket kapnak.TV + SztárokOrigoEljegyezték Szabados Ágit, az Rtl Klub híradósáthttp://www.life.hu/sztarok/20170421-menyasszony-lett-szabados-agi.htmlA népszerű televíziós műsorvezető házasságra adta a fejét: szerelme megkérte a kezét, Ági természetesen igent mondott.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.