légtornász Aleska Diamond Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárok az egészségért program keretében a Life.hu riportere, Domszky László kapta mikrofonvégre Aleskát, akiről köztudott, hogy elszántan népszerűsíti a légtáncot. Azt szerettük volna megtudni, hogy miért választotta ezt a szakmát?

Ahogy azt már megírtuk, Aleska Diamond, azaz Sáfrány Emese teljes életstílusváltáson esett át, és elkezdte sorra megvalósítani az álmait.

Légtornásznak tanul, és egyre jobb eredményeket ér el a szakmában. Természetesen a sikerek mögött csúnya sérülések és kemény munka áll, de azért sok szép pillanata is van a felkészülésnek.

Sáfrány Emese kemény munkával lett légtornász Fotó: Polyák Attila/Origo

Most pedig azt is elárulta, hogy milyen út vezetett a légtornász hivatáshoz, ugyanis Aleska erről is őszintén mesélt:

"Már kiskoromban is gondolkodtam azon, hogy mi szeretnék lenni, ha nagy leszek: az egyik a színésznő volt, a másik pedig hogy a cirkuszban valami, de akkor még nem tudtam megnevezni, hogy milyen ágazatok vannak. Legjobban nekem az tetszett, amikor a levegőben táncoltak, és hát mivel a táncművészeti iskolába jártam amúgy is, ezért ez jó alapot adott nekem" - mesélte a fiatal sztár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.