Aleska Diamond jó ideje szingliként élte az életét, de nemrég rámosolygott a szerencse. Az interneten talált egy férfit, akivel úgy tűnik, nagyon jó úton haladnak.

Aleska sokat utazgat mostanában, és szerencsére már nem egyedül. Nemrég Kölnben járt, hogy megnézzen egy fitneszkiállítást, amiről persze képet is posztolt. A szemfüleseknek egyből feltűnhet, hogy a közzétett kép bizony nem szelfi, ami azt jelenti, hogy valaki szorgalmasan fotózgatja Aleskát.

"Pénteken Lengyelországba utaztam, utána átruccantunk Kölnbe, hogy megnézzük, egy sportexpón milyen fitneszújdonságok vannak mostanában. Egy barátommal mentem oda" – mondta a Borsnak Aleska, de az is kiderült, hogy bizony valaki van mostanában az életében. "Ismerkedem... Kialakulóban van valami. Egyelőre nem szeretnék róla sokat elárulni, ő egy teljesen civil ember, és nem kapcsolódik semmilyen szálon a médiához. Nagyon jóképű, és az interneten ismerkedtünk meg. De tényleg csak ennyit mondhatok, mert nem szeretném elkiabálni a dolgot" – árulta el Aleska, aki nemrég arról is beszámolt, hogy miért lett légtáncos.