Finoman szólva is szerencsétlenül járt Vilmos herceg, pedig ő csak jót akart. Maratonfutóknak osztogatott vizet az első sorból, amikor őt találták telibe a folyadékkal.

Tiszteletét tette Katalin hercegné és Vilmos herceg egy futóversenyen, ahol az első sorból szurkoltak a nevezőknek. A királyi pár nemcsak szorított a versenyzőknek, de segített is nekik. Katalin és Vilmos vizet osztogattak a futóknak, de hiába a jó szándék, nem végződött szerencsésen az akció.

Vilmos herceget alaposan eltaláltákForrás: Getty Images/2017 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

Vilmos gyanútlanul és nagy igyekezettel nyújtotta a palackokat a versenyzőknek, de az egyik telibe találta a herceget, aminek következtében csupa víz lett a királyi sarj. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy Katalint elkerülte a vízsugár, de Vilmos persze ettől még nem volt boldog. A hercegen – aki nemrég egy modellel bulizott – látszott, hogy nem ez volt a legkellemesebb élmény, ami eddigi pályafutása alatt érte őt, de a körülötte állók is megfagytak egy pillanatra. Vilmos azonban nem rendezett jelenetet, néhány szempillantás után folytatták tovább a palackok osztogatását.