Vilmos herceget arcon locsolták

víz locsolás Vilmos herceg maraton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Finoman szólva is szerencsétlenül járt Vilmos herceg, pedig ő csak jót akart. Maratonfutóknak osztogatott vizet az első sorból, amikor őt találták telibe a folyadékkal.

Tiszteletét tette Katalin hercegné és Vilmos herceg egy futóversenyen, ahol az első sorból szurkoltak a nevezőknek. A királyi pár nemcsak szorított a versenyzőknek, de segített is nekik. Katalin és Vilmos vizet osztogattak a futóknak, de hiába a jó szándék, nem végződött szerencsésen az akció.

Vilmos herceget alaposan eltalálták Forrás: Getty Images/2017 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

Vilmos gyanútlanul és nagy igyekezettel nyújtotta a palackokat a versenyzőknek, de az egyik telibe találta a herceget, aminek következtében csupa víz lett a királyi sarj. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy Katalint elkerülte a vízsugár, de Vilmos persze ettől még nem volt boldog. A hercegen – aki nemrég egy modellel bulizott – látszott, hogy nem ez volt a legkellemesebb élmény, ami eddigi pályafutása alatt érte őt, de a körülötte állók is megfagytak egy pillanatra. Vilmos azonban nem rendezett jelenetet, néhány szempillantás után folytatták tovább a palackok osztogatását.

Liptai Claudia nem alszik: Marci sokszor felébred éjszakahttp://www.life.hu/sztarok/20170421-liptai-claudia-nem-alszik-kisfia-marci-miatt.htmlClaudia kétgyermekes anyukaként nem először tapasztalja meg, hogy az alvás egy kisbaba mellett olyan luxus, amit nem engedhet meg magának. Hiába a türelem, a megértés, egy idő után ez mégis igazi kínzással ér fel. TV + SztárokOrigoSztárgyerekek, akik a szüleik pénzét költik: Brooklyn Beckhamtől Hiltonékighttp://www.life.hu/sztarok/20170421-sztargyerekek-akik-a-szuleik-penzet-koltik.htmlA sztárcsemeték élete egy olyan világ, amit el sem tudunk képzelni. Elképesztő luxus és fényűzés, ahol tényleg minden megvan, ami a szem-szájnak ingere. Míg mások ruhákat, vagy egyszerű játékokat kapnak, nekik méregdrága autókat és jachtokat ajándékoznak, felnőve pedig tovább szórják szüleik pénzét a legelképesztőbb dolgokra. Petra és Tamara Ecclestone kastélyokat vásárolnak, de Brooklyn Beckham is mestere a pénzköltésnek! Ők nem a valóságban élnek, számukra tényleg csak a csillagos ég a határ. TV + SztárokOrigoJordán Tamás nagyon aggódik Törőcsik Mari állapota miatthttp://www.life.hu/sztarok/20170424-nagyon-aggodik-torocsik-mari-allapota-miatt-jordan-tamas.htmlTörőcsik Mari, a Nemzet Színésze már hetek óta nincs jól. Legutóbb akkor hallottunk róla, amikor pár hete kórházbe került.TV + Sztárok--Cserpes Laurát hamarosan újabb szerepben láthatjukhttp://www.life.hu/sztarok/20170423-cserpes-laura-hamarosan-ujabb-szerepben.htmlA 28 esztendős Cserpes Laura, aki odavan párjáért, Gyurta Daniért, az Orfeum színpadán mutatja be először Bakelit szerelem című koncertjét, amelyen a honi televíziós táncdalfesztiválok legszebb korszakának szerelmes dalait gyűjtötte csokorba.TV + Sztárok--Dráma Pumped Gabóéknál: Ági nem bocsát meghttp://www.life.hu/sztarok/20170423-pumped-gabonak-nem-bocsat-meg-agi.htmlNincs bocsánat Pumped Gabónak, és nem lesz hétfőn este sem. TV + Sztárok--Voksán Világ mellei alig fértek rá erre a szelfirehttp://www.life.hu/sztarok/20170423-voksan-vilag-brutalis-dekoltazsa.htmlVoksán Virág, akinek kebleitől már korábban is felrobbant az internet, újabb brutális fotót posztolt Instagram-oldalára. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.