Amber Heard Elon Musk Johnny Depp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Johnny Depp és egykori felesége, Amber Heard házassága viharos körülmények között ért véget, de úgy tűnik, a színésznő máris továbblépett. 

Johnny Depp és Amber Heard nagyon csúnyán váltak el. A hírt botrányok követték, a válás oka ugyanis állítólag a színész brutalitása volt, aki felesége szerint bántalmazta őt. Egy napvilágra került videón például jól látszik, ahogy Depp részegen őrjöng és pusztít mindent maga körül.

A 31 éves szőkeség csontsoványra fogyott a hercehurcában, de úgy tűnik, mostanra tovább lépett a régi életén. Fotók készültek arról, ahogy a Tesla cégvezetőjével, Elon Muskkal randizik.

Cheeky

Amber Heard (@amberheard) által megosztott bejegyzés,

Első alkalommal Ausztráliában léptek együtt a nyilvánosság elé, ahol Amber a legújabb filmjét, az Aquaman-t forgatja. Kéz a kézben, egymást átkarolva jártak fel és alá, így mindenki számára egyértelművé vált, hogy valami alakul közöttük - írta meg a People.

Íme egy fotó, amelyen jól látszik Amber rúzsfoltos csókja az üzletember arcán Forrás: Instagram

Bizonyos források szerint a 45 éves üzletember már korábban is ostromolta a fiatal szépséget, aki idáig nem adta be a derekát, de most úgy tűnik Musk sikerrel járt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.