Johnny Depp és egykori felesége, Amber Heard házassága viharos körülmények között ért véget, de úgy tűnik, a színésznő máris továbblépett. 

Johnny Depp és Amber Heard nagyon csúnyán váltak el. A hírt botrányok követték, a válás oka ugyanis állítólag a színész brutalitása volt, aki felesége szerint bántalmazta őt. Egy napvilágra került videón például jól látszik, ahogy Depp részegen őrjöng és pusztít mindent maga körül

A 31 éves szőkeség csontsoványra fogyott a hercehurcában, de úgy tűnik, mostanra tovább lépett a régi életén. Fotók készültek arról, ahogy a Tesla cégvezetőjével, Elon Muskkal randizik. 

Cheeky

Amber Heard (@amberheard) által megosztott bejegyzés,

Első alkalommal Ausztráliában léptek együtt a nyilvánosság elé, ahol Amber a legújabb filmjét, az Aquaman-t forgatja. Kéz a kézben, egymást átkarolva jártak fel és alá, így mindenki számára egyértelművé vált, hogy valami alakul közöttük - írta meg a People.

Íme egy fotó, amelyen jól látszik Amber rúzsfoltos csókja az üzletember arcánForrás: Instagram

Bizonyos források szerint a 45 éves üzletember már korábban is ostromolta a fiatal szépséget, aki idáig nem adta be a derekát, de most úgy tűnik Musk sikerrel járt.