Amber Heard csontvékonyra fogy, míg Johnny Depp a Bahamákon pihenget

Forrás: AFP -
Bahama-szigetek Amber Heard Johnny Depp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki másképp dolgozza fel a válást, erre pedig remek példa Johnny Depp és Amber Heard esete.

Még mindig nem tudni, ki hazudik a két színész közül, egy azonban biztos: a mindig nőies, formás Amber Heard már aggasztóan sovány. A színésznőt a minap a Los Angeles-i reptéren kapták lencsevégre, ahol talpig feketében próbált elbújni a tömegben - a friss fotókat itt megnézheted.

Itt még együtt volt a házaspár Forrás: AFP

Férje, Johnny Depp jelenleg épp magánszigetén időzik a Bahamákon, ahonnan nem is szándékozik még egy jó ideig eljönni.

Amber egyébként a súlya miatt már munkát is vesztett: a TMZ szerint az Igazság Ligájában sem játszik majd, mert így már túlságosan vékony Aquamen feleségének szerepére.

Hűtlenségi próba: A férfiak könnyebben csalják meg a párjukat?http://www.life.hu/intim/20160620-hutlensegi-proba-amikor-a-ferfiak-konnyebben-csaljak-meg-a-parjukat-vagy-megsem.htmlMitől szenvednek ma a párkapcsolatban élők? És a szinglik? Mik a hibák, és miért nem vesszük észre őket? Hogyan lehetünk boldogok? Pilát Gábor elmondja a véleményét a témában. Intim--Liz Hurley őrületesen dögös! Csak egy párna takarja a testét http://www.life.hu/intim/20160623-liz-hurley-fotozas-egy-parna-takarja-a-sztar-testet-dogos-foto-a-vilaghiru-szinesznorol.htmlEgyszerűen képtelenség, hogy Elizabeth Hurley már túl van az ötödik X-en. Most megmutatta huszonéveseket megszégyenítő bikinialakját. IntimAFPBlake Lively: "Végignéztem, ahogy a férjem mással szexel" http://www.life.hu/intim/20160623-blake-lively-gyermekei-apja-egy-masik-novel-szexel-vegig-kellett-neznie-vallomas.htmlA gyönyörű színésznőnek nem lehetett könnyű, amikor a párja egy igen pikáns jelenetben vett részt. Érzéseiről most először beszélt a nyilvánosságnak. Intim--Hamarosan mérföldkőhöz érkezik Andor Éva: összeköltözik szerelmévelhttp://www.life.hu/intim/20160623-hamarosan-merfoldkohoz-erkezik-andor-eva-eleteben-eloszor-osszekoltozik-szerelmevel.htmlKésőn érő típusnak tartja magát Andor Éva, hiszen 42 éves létére a jelenlegi párja az első férfi az életében, akivel összeköltözik. IntimOrigoSzőke Zoltán öt éve nem tud elválni feleségétőlhttp://www.life.hu/intim/20160623-szoke-zoltan-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-ot-eve-nem-tud-elvalni-felesegetol.htmlA Barátok közt sztárja már öt éve szakított, és tavaly hivatalosan is le akarta zárni a házasságát, de még mindig húzódik az ügy. Intim--Hoppá! Kylie Jenner becsurrantott?http://www.life.hu/intim/20160623-kylie-jenner-bepisilt-vagy-megsem.htmlElképesztően ciki dolog történt Kylie Jennerrel, aki ráadásul számunkra érthetetlen módon közszemlére is tette a kínos pillanatról készült fotókat, amelyek alapján úgy tűnik, hogy a celeblány bepisilt. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.