Nem veszekednek, nem marakodnak. Klapka örökösei között a lehető legjobban megy az együttműködés, felosztották egymás között az üzletet. Klapka lánya viheti tovább a kereskedést, de még nem zárult le minden. A gyászra sem volt idejük a nagy káoszban.

Klapka György a halála utánra sok meglepetést tartogatott családjának, ugyanis a végrendelete furcsa kitételeket szabott meg. Egyik fiát például kitagadta, a másiknak pedig DNS-vizsgálatot kell végeztetnie. A botrány ellenére az örökösök között nincsen vita, sőt, nagyon könnyen kommunikálnak egymással, így hamarosan lezárulhat a tárgyalás. 

Klapka György örökösei könnyen meg fognak egyezniFotó: Origo

"Még mindig folyamatban van. Sokat gondolkodunk azon, hogy mi legyen a vagyonnal, ki mit szeretne, de a végleges döntés pillanata még nem jött el. Nagyon jó a testvéreim között az együttműködés, ezért lehet, hogy a tárgyalás a nyár közepére már véget is ér.  Békesség van, és senki nem akar a másiknak rosszat"mondta a Borsnak Klapka lánya, aki jelenleg az üzletet irányítja, és lehet, hogy ez így is marad. "Az üzlet nem áll le, és valakinek vezetnie kell, amíg el nem dől, hogy mi lesz. Nem biztos, hogy ez a végleges forma, de egyelőre úgy néz ki, itt maradok.  Most már készen állok arra, hogy kilépjek az emberek közé, és ismerkedjek az üzleti szférában" – árulta el Sandy. A dióültetvény Klapka feleségének a kezében van, hiszen ő már 18 éve foglalkozik ezzel. Mindenkinek megvan a dolga, de a gyásszal még nem volt idejük foglalkozni. "A gyász még hátravan, nem vagyok túl rajta, sőt el sem kezdtem még foglalkozni ezzel" – mondta Sandy.