Fájhat a feje Novák Angélának az ellopott mobiltelefonja miatt, ugyanis az azon tárolt meztelen fotóit valaki felrakta az internetre, pedig nem a nagy nyilvánosságnak készültek.

Nem nyugodhat meg még Novák Angéla, úgy tűnik, valakinek még mindig megvannak az ellopott telefonjából kimentett privát képei. A Barátok közt egykori sztárja egy nyaralásból jött hazafelé, amikor lába kelt a mobiljának, de hiába került elő a készülék, az azon tárolt fényképeket és videókat valaki lementette magának. Akkoriban naponta kerültek fel privát aktfotók Angéláról, és úgy tűnik, még mindig van egy-két képe az illetőnek. 

Novák Angéla privát meztelen képeit szivárogtatják ki a netreFotó: Szabó Gábor - Origo

Nemrég ugyanis ismét felkerült az internetre egy pucér kép Angéláról, legalábbis a Ripost szerint. Ezeket a fotókat természetesen nem a nagy nyilvánosságnak készítette a színésznő, így rendkívül kellemetlen a számára, hogy szép lassan az összes privát fotóját közzéteszi az ismeretlen. 

Novák Angéla őszintén mesélt a férfiból nővé válásáról
Novák Angéla a Celeb vagyok, ments ki innen! férfiból nővé operált egykori szereplője tizennégy éve kezdte meg nemi átalakító műtéteinek sorát, és végre nőként éli az életét. Elmondása szerint például a hormonok, amiket szednie kell, nem is kerülnek olyan sokba. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!