Pál Dénes szerelmi háromszögbe keveredett új klipjében - Videó!

Fotó: Mudra László - Origo -
Pál Dénes szerelmi háromszög
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pál Dénes számára is idegen szituációba keveredett: egy szerelmi háromszögbe. Az énekes persze csupán csak az új klipje forgatásán került ebbe a helyzetbe, ami elég erotikusra sikerült.

Szerelmi háromszögbe keveredett Pál Dénes, ami még számára is idegen szituáció volt. Az énekes - aki képességeit már a Sztárban sztárban műsorában is bizonyította - persze csak az új klipjének forgatásán tapasztalta meg ezt a helyzetet, a képsorok pedig magukért beszélnek. Erotikus és titokzatos lett az énekes új videója, amiből először a Mokkában láthattak egy hosszabb részletet a nézők.

Pál Dénes klipjében keveredett szerelmi háromszögbe Fotó: Mudra László - Origo

Pál Dénes azért azt elárulta, hogy a való életben ő még nem vol ilyen szituációban szerencsére. "Ilyen helyzetbe még nem kerültem" - mondta az énekes, így aztán a klip ötlete sem az ő fejéből pattant ki, a dal szerzőjével és a klip rendezőjével közösen találták ki a történetet.

Paris Hilton a környezetvédelem mellett kampányolhttp://www.life.hu/sztarok/20170426-paris-hilton-a-sodastreammel-kampanyol-a-kornyezetvedelemert.htmlVáratlan fordulat következett be Paris Hilton életében. Úgy tűnik, az egykori botrányairól elhíresedett Hilton-lány megkomolyodott. TV + SztárokOrigoSuzy Cortez erotikus fotókkal üzent Messinekhttp://www.life.hu/sztarok/20170426-suzy-cortez-felpucer-fotokkal-uzent-messinek.htmlA 2015-ös év legjobb fenekű modellje nem titkoltan Barcelona és Lionel Messi kedvelő. Szexi fotókkal fejezte ki a rajongását a sportoló iránt. TV + SztárokOrigoBereczki Zoltán elárulta, nem fogadott szüzességethttp://www.life.hu/sztarok/20170426-bereczki-zoltan-nem-fogadott-szuzesseget.htmlEgy ideje egyedülálló Bereczki Zoltán, de ez nem jelenti azt, hogy sosincs senkije. A színész elárulta, hogy bár komoly kapcsolata nem volt, nem fogadott szüzességet! TV + Sztárok--Klapka György örökösei meg tudnak egyezni: Sandy viszi az üzletethttp://www.life.hu/sztarok/20170426-klapka-gyorgy-orokosei-meg-tudnak-egyezni.htmlNem veszekednek, nem marakodnak. Klapka örökösei között a lehető legjobban megy az együttműködés, felosztották egymás között az üzletet. Klapka lánya viheti tovább a kereskedést, de még nem zárult le minden. A gyászra sem volt idejük a nagy káoszban. TV + Sztárok--Pirner Alma combfixben és tűsarkúban pózolt - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170426-pirner-alma-combfixben-es-tusarkuban-pozolt.htmlNem ez az első, és nagy valószínűséggel nem is az utolsó alkalom, hogy Pirner Alma dögös fotót posztolt magáról. Ezúttal egy combfixet húzott fel, ráadásul tűsarkúval, amitől mindenkinek leesett az álla. TV + Sztárok--Ennyi pénzt kapnak egy fellépésért a magyar zenészekhttp://www.life.hu/sztarok/20170426-ennyit-kapnak-egy-fellepesert-a-magyar-zeneszek.htmlA zenészek fizetése nem publikus, bár lehet sejteni, hogy ki mennyit kap egy fellépésért. Most azonban konkrét számok kerültek ki a zenészek gázsijáról. Bár az összegek soknak tűnnek, nem szabad elfelejteni, hogy egy egész csapatot kell belőle kifizetniük az énekeseknek. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.