Nincs vége Sebestyén Balázs és volt rádiója háborújának. A Class FM tulajdonosa, Michael McNutt ugyanis pert indított Balázs ellen, mert szerinte a Reggeli Show neve és logója a Morning Show koppintása.

Még mindig tart a vita Sebestyén Balázs és a Class FM tulajdonosa, Michael McNutt között. Főként a Morning Show neve és logója a téma, ami a rádió tulajdonosának a birtokába került. Mint kiderült, Sebestyén Balázs egy barátja védette le annak idején, és ő adta el McNuttnak. Mivel ezt a nevet nem használhatták Balázsék, ezért új műsorukat Reggeli Show névre keresztelték, ami Michael McNutt szerint koppintás. Perbe is fogta ezért Balázst.

Sebestyén Balázst perbe fogta volt munkaadójaFotó: Adrián Zoltán - Origo

"Balázst jó szakembernek tartom, de a jogszabályok rá is vonatkoznak. Meg kell érteni, hogy a Morning Show egy brand, amit nekem meg kell védenem. Én csak azt akarom, hogy senki ne másolhassa le a logónkat és a nevünket" – mondta McNutt. A jogi képviselői pedig eljárást indítottak Balázs ellen. Szerintük „a Morning Show minden részletét lemásolja a célja érdekében (...), arra törekszik, hogy megtévessze a fogyasztókat, és elhitesse velük, hogy a Reggeli Show azonos a Morning Show-val". McNutték a bíróságtól azt kérték, hogy kötelezze Balázst egy bocsánatkérésre nyilatkozatban, valamint hogy öt napon keresztül minden adás elején olvassa be a védjegybitorlást megállapító ítéletet, amennyiben megszületik a határozat. Szerintük rosszhiszeműen próbálta megszerezni a nevet, és mivel ez nem sikerült, egyszerűen lefordította Reggeli Show-ra. "Azonnali jogorvoslatra számítunk. A bíróságnak 30 napos várakozási ideje van, reméljük, minél hamarabb érdemi döntés születik, és a Reggeli Show-nak logót és nevet kell változtatnia" – mondta a Blikknek dr. Mangoff Péter, a Class FM ügyvédje. Balázs szerint McNutt az ő hátukon akar felkapaszkodni.

"Megértem, hogy McNutt nem tud belenyugodni, hogy elvesztették az analóg frekvenciájukat, de unalmas, hogy mindig a mi nyakunkon próbál felkapaszkodni! Szórakoztat, hogy éppen ő beszél védjegylopásról, akit simliskedései miatt öt évre eltiltottak a cégvezetéstől Magyarországon, ráadásul pontosan tudjuk, hogyan jutottak hozzá a régi nevünkhöz. A védjegyhivatal eldönti, kinek van igaza! McNuttnak üzenem, hogy hazudozás helyett inkább utalja el a stáb utolsó fizetését, amit a mai napig elegáns módon elfelejtett megtenni" – mondta a műsorvezető.