Aly Stolz 205 centiméter magas, emiatt pedig rengeteg lelki sérülést szenvedett el a környezetétől. De ennek ma már nyoma sincs, mindenki felnéz a fiatal lányra. 

Aly Stolz már kicsi korában is kitűnt a többiek közül. Óvodás korában egy fejjel magasabb volt a többieknél, 12 éves korára pedig már 190 centi magas volt. 

A gimnáziumi évek alatt is egyre csak nőtt, de szerencsére a rohamos tempó alább hagyott. Viszont még így is 205 centi lett mire betöltötte a 27. életévét.

Aly gyermekkora éppen ezért nem volt felhőtlen. Rengetegen bántották  a magassága miatt, pont olyan kiközösítésben részesült, mintha egy durván túlsúlyos gyerek lett volna. 

Miután elfogadta magát, az élete is teljesen már fordulatot vettForrás: Instagram

Egy idő után azonban elfogadta, hogy bármit is tesz, ez így marad. Megtanulta szeretni magát, és a sok gyermekkori csúfolódás kellőképpen erőssé tette, felvértezte a személyiségét.

Ma már büszke magára, nem zavarja a magassága, sőt, megtanult belőle előnyt kovácsolni. Egy darabig modellkedett, aztán mikor megunta, festőművészt faragott magából. Ráadásul még a szerelmet is megtalálta egy 193 centi magas férfi személyében. 

Flo flo we love you so #beautifulafternoon #latepost #dope #humongous #luv #florida #miami #fortlaudy

ALY (@alystosz) által megosztott bejegyzés,

"Imádok vele lenni, mert egy fantasztikus ember. De a magasságát is szeretem, nagyon vonzónak tartom" - írta meg a LittleThings.