kiközösítés lány óriás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aly Stolz 205 centiméter magas, emiatt pedig rengeteg lelki sérülést szenvedett el a környezetétől. De ennek ma már nyoma sincs, mindenki felnéz a fiatal lányra. 

Aly Stolz már kicsi korában is kitűnt a többiek közül. Óvodás korában egy fejjel magasabb volt a többieknél, 12 éves korára pedig már 190 centi magas volt.

A gimnáziumi évek alatt is egyre csak nőtt, de szerencsére a rohamos tempó alább hagyott. Viszont még így is 205 centi lett mire betöltötte a 27. életévét.

Aly gyermekkora éppen ezért nem volt felhőtlen. Rengetegen bántották a magassága miatt, pont olyan kiközösítésben részesült, mintha egy durván túlsúlyos gyerek lett volna.

Miután elfogadta magát, az élete is teljesen már fordulatot vett Forrás: Instagram

Egy idő után azonban elfogadta, hogy bármit is tesz, ez így marad. Megtanulta szeretni magát, és a sok gyermekkori csúfolódás kellőképpen erőssé tette, felvértezte a személyiségét.

Ma már büszke magára, nem zavarja a magassága, sőt, megtanult belőle előnyt kovácsolni. Egy darabig modellkedett, aztán mikor megunta, festőművészt faragott magából. Ráadásul még a szerelmet is megtalálta egy 193 centi magas férfi személyében.

Flo flo we love you so #beautifulafternoon #latepost #dope #humongous #luv #florida #miami #fortlaudy

ALY (@alystosz) által megosztott bejegyzés,

"Imádok vele lenni, mert egy fantasztikus ember. De a magasságát is szeretem, nagyon vonzónak tartom" - írta meg a LittleThings.

Liptai Claudia utolsó blogbejegyzését osztotta meg: elbúcsúzott az olvasóktólhttp://www.life.hu/sztarok/20170428-liptai-claudia-utolso-blogbejegyzeset-osztotta-meg.htmlLiptai Claudia őszintén és humorral osztotta meg a második körben szerzett tapasztalatait az anyaságról. Fél éven keresztül minden kétségét és örömét leírta, de most befejezte. A többit megtartja magának, és megköszönte az olvasóknak a figyelmet. TV + SztárokOrigo Sebestyén Balázs ellen pert indított a Class FM tulajdonosa, Michael McNutt http://www.life.hu/sztarok/20170428-a-class-fm-tulajdonosa-pert-inditott-sebestyen-balazs-ellen.htmlNincs vége Sebestyén Balázs és volt rádiója háborújának. A Class FM tulajdonosa, Michael¬ McNutt ugyanis pert indított Balázs ellen, mert szerinte a Reggeli Show neve és logója a Morning Show koppintása. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoExek az édenben: Kiesett Diahttp://www.life.hu/sztarok/20170428-exek-az-edenben-kiesett-dia.htmlNorbi exének felbukkanásával már sejteni lehetett, hogy Dia nem sokáig marad a luxushotelben Balin. Addig-addig hisztizett, hogy a többiek hazaküldték. TV + SztárokOrigoEzért a lányért hagyta el a családját Stohl Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20170428-ezert-a-lanyert-hagyta-el-csaladjat-stohl-andras-szinesz.htmlEgy budai étterem kerthelyiségében fotózták le Stohl Andrást és új kedvesét. TV + SztárokFotó: Dudás Szabolcs - OrigoElhunyt Romsics Nóra modellhttp://www.life.hu/sztarok/20170428-elhunyt-romsics-nora-magyar-modell.html Egyelőre nem tudni, mi okozta a tragédiát. TV + SztárokThinkstockAlicia Arden félmeztelenül kukázik az utcán: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170427-alicia-arden-nyilt-szinen-kukazik.htmlMegdöbbentő, hogy sztárok mit meg nem engednek maguknak. Ezúttal Alicia Arden verte ki a biztosítékot. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.