Turisták lepték el a magyar sorozatgyilkos házát

Forrás: Google Earth -
Fehér Norbert Olaszország sorozatgyilkos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több ezer turista lepte el a magyar sorozatgyilkos házát. Mindenki látni akarta, pedig Fehér már nem is volt ott. 

Egy olasz falut hihetetlen turistasereg lepett el, mert az a hír járja, hogy ott húzta meg magát a hírhedt magyar sorozatgyilkos, Fehér Norbert. Marmorta tartomány polgármestere horrorturistáknak, lelketlen bámészkodóknak nevezte azt a több ezer embert, akik kizárólag Fehér ügye miatt érkeztek a településre.

Turisták lepték el a magyar sorozatgyilkos házát Forrás: Google Earth

Napról napra egyre többen jelentek meg annál a háznál, ahol Olaszország közellensége, a szabadkai származású Fehér Norbert húzta meg magát. A mezőgazdaságból élő falucska összlétszáma nagyjából 1000 fő, ám a látogatókkal együtt ez a szám most megtriplázódott.

A gyilkos egy sárga bérházban bújt el a gyilkosságai után. 2015 óta kergetik a hatóságok, ugyanis akkor Ferrarában lőtt fejbe egy árust, idén áprilisban pedig Budrióban ölt meg egy vadőrt és egy kocsmárost.

Fehér sebesülten rejtőzködött az omladozó bérházban, éjszakánként pedig boltokat fosztogatott, kávéfőzőt és egy spanyol szótárat is lopott – írta meg a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.