Paris Jackson bugyit villantott a MET-gála után: Fotó!

MET gála Paris Jackson villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Jackson gyönyörű lánya nem rejtegette a fehérneműjét: mindenki megleshette a MET-gála után, hogy mit visel a fiatal híresség. 

Paris a MET-gálát követően Rihanna bulijába igyekezett egy igazán laza, vagány szerelésben. Egyszerű csíkos ruhát, fekete tornacipőt és farmerdzsekit viselt, amit egy napszemüveggel tett még lazábbá.

Ám a nagy kapkodásban valószínűleg megfeledkezett magáról, és a rengeteg, őt kattintó fotósról is. Elég furcsa módon sikerült kiszállnia a taxiból, ezért gyakorlatilag minden ott álló ember megleshette, hogy a 19 éves sztár milyen fehérneműt visel.

Ez az a pillanat, ami miatt szégyenkezhet a híresség Forrás: NORTHFOTO/Copyright ¬© 2017 BACKGRID, Inc./Jwny

A kínos pillanatról készült fotók természetesen hamar bejárták a netet, ezért nem meglepő, ha Paris kissé szégyelli most magát.

Michael Jackson lánya állítja: meggyilkolták a popsztárt

Paris Jackson állítása szerint a popsztár halála előre megtervezett gyilkosság volt. A fiatal lány szerint Michael többször is utalt arra, hogy vannak néhányan, akik nem szívesen látják őt élve, de egyszer be is vallotta: "Meg fognak ölni" - Olvass tovább itt...

Bereczki Zoltán már nem él egyedül: Vackor kutya az új társahttp://www.life.hu/sztarok/20170502-bereczki-zoltan-mar-nem-el-egyedul-vackor-kutya-az-uj-tarsa.htmlBereczki Zoltán már nem él egyedül... TV + Sztárok--Lena Dunham melltartó és smink nélkül pózolt - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170502-lena-dunham-melltarto-es-smink-nelkul-pozolt.htmlLena Dunham színésznő is részt vett a Met-gálán, ahol egy vörös ruhában tündökölt, de előtte még közzétett egy fotót a készülődéséről. Melltartó és smink nélkül pózolt! TV + Sztárok--Ben Affleck rosszul néz ki - Friss fotók a sztárról!http://www.life.hu/sztarok/20170502-ben-affleck-rosszul-nez-ki.htmlBen Affleck a válás miatt lett alkoholista, ami alaposan tönkretette a sztárt. Hiába volt elvonón, egyelőre nem néz ki jobban, sőt! TV + Sztárok--Végre! Megmutatta milliárdos pasiját Nagy Adrihttp://www.life.hu/sztarok/20170502-megmutatta-milliardos-pasijat-nagy-adri.htmlNagy Adri újra boldog, és végre megismerhetjük új szerelmét is. TV + Sztárok--Lezárult Bálint Antónia rágalmazási pere: próbára bocsátottákhttp://www.life.hu/sztarok/20170502-lezarult-balint-antonia-ragalmazasi-pere.htmlBálint Antóniát gyermeke apjának jelenlegi felesége citálta bíróság elé egy rágalmazó Facebook-poszt miatt. Az ügyben első fokon született ítélet. TV + SztárokOrigoPippa Middleton és vőlegénye házasság előtti felkészítésben vesz részthttp://www.life.hu/sztarok/20170502-pippa-midleton-es-volegenye-hazassag-elotti-felkeszitesen-jart.htmlPippa Middleton lázasan készül a közelgő esküvőjére, ezzel pedig együtt jár a házasság előtti felkészítés is, amelyre leendő férjével együtt kell elmenniük. A néhány alkalomból álló oktatás témái közé tartoznak a gyerekek, a pénz és a házasélet is. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.