Pippa Middleton és vőlegénye házasság előtti felkészítésben vesz részt

Pippa Middleton plébános
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pippa Middleton lázasan készül a közelgő esküvőjére, ezzel pedig együtt jár a házasság előtti felkészítés is, amelyre leendő férjével együtt kell elmenniük. A néhány alkalomból álló oktatás témái közé tartoznak a gyerekek, a pénz és a házasélet is.

Ahogy nálunk a jegyesoktatás, Angliában is kötelező a házasság előtti felkészítés, amennyiben templomi esküvőt szeretne tartani a fiatal pár. Pippa Middleton és vőlegénye, James Matthew természetesen nem hagyják ki az egyházi szertartást, ezért nekik is kötelező meglátogatni a plébánost. Összesen öt alkalommal kell elbeszélgetniük, a témák pedig ugyanazok, mint egy hétköznapi párnál.

Pippa Middleton is jár házasság előtti felkészítésre Forrás: AFP/Backpage Images/DPPI

A hivatalos álláspont szerint ez segít a pároknak, hogy könnyen vegyék az együttéléssel járó nehézségeket, így Pippa Middletonnak és vőlegényének is. Általában az oktatás során átveszik a családi élettel járó problémákat, úgymint szex, gyerekek, a konfliktusok kezelése, valamint anyagi nehézségek. Utóbbi biztosan nem fog náluk gondot okozni – írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.