Pippa Middleton hatalmas és fényűző esküvőre készül

esküvő Pippa Middleton Kate Middleton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pippa Middleton végigasszisztálta nővére esküvőjét, de most a sajátjára készül. A menyasszony nem akármilyen szertartást tervezett: a fényűzésé lesz a főszerep. Rossz nyelvek szerint mindenképpen túl akarja szárnyalni Katalin esküvőjét!

Pippa Middleton kezét júliusban kérte meg vőlegénye, azóta lázasan készülnek a világraszóló lakodalomra. Nem túlzás, Pippa tényleg azt szeretné, ha minél nagyobb lenne a fényűzés és a felhajtás az esküvőjén. A rossz nyelvek szerint túl akarja szárnyalni testvére, Katalin szertartását, ami akár sikerülhet is neki, hiszen őt nem kötik olyan szigorú szabályok.

Pippa Middleton fényűző esküvőre készül Forrás: AFP/Backpage Images/DPPI

Már az eljegyzés is mesébe illő volt, amihez hatalmas gyémánt dukált: Robinson Pelham ékszerkészítő munkája negyedmillió fontba került, de még a karikagyűrű nincs meg. Valószínűleg az is hasonlóan értékes lesz és ugyanaz a tervező készíti majd. Annyi biztos, hogy

a családi birtokon lesz az esküvő, körülbelül 350-400 meghívott vendéggel.

Természetesen Katalin és Vilmos herceg is ott lesznek, ahogy György herceg és Sarolta is. Ők állítólag még szerepet is kapnak az esküvőn: feltételezések szerint gyűrűhordozók lesznek. Többen úgy gondolják, hogy Katalin sem csak mint vendég lesz jelen, állítólag Pippa szeretné, ha koszorúslány lenne a királynéból. A Daily Mail már azt is megtudta, hogy egy luxusutat még az esküvő előtt beiktatnak, a Karib-tenger egyik szigetén pihenik ki előre a lakodalmat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.