Diana hercegnő lassan 20 éve halt meg, de még mindig derülnek ki titkok az életéről. Volt testőre most azt állítja, Diana még élhetne, ha megtartotta volna a testőrséget.

Megszámolni is nehéz, mennyi titokra derült fény Diana életéről, a halála után. Már 20 éve, hogy a hercegnő elhunyt, de még mindig derülnek ki róla újdonságok. Ő volt például az egyetlen, aki tudott komornyikja másságáról, de arra is fény derült, hogy sokat várt az 1997-es évtől, attól, amelyben életét vesztette. 

Diana hercegnő még ma is élhetneForrás: Wikipédia

Most egy újabb részletre derült fény, melyet volt testőre osztott meg a nyilvánossággal. Szerinte ugyanis Diana hercegnő ma is élhetne, ha megtartotta volna a testőrségét. Ken Wharfe egy televíziós interjúban elárulta, ő arra figyelmeztette Dianát, hogy ne adja fel a biztonságát. "Bármit is akarsz tenni, te akkor is a walesi hercegné maradsz. Az egyetlen dolog, amit nem szabad feladnod, az a biztonságod. Erőteljesen javaslom, hogy ne tedd"  – ezekkel a szavakkal próbálta meggyőzni a testőr a hercegnét, de hiába. Elárulta, ha Erzsébet királynő ragaszkodott volna a testőrség megtartásához, Diana még ma is élhetne. A volt testőr ezen kívül arról is beszélt, mi töltötte el a legnagyobb félelemmel Dianát: attól tartott, hogy Kamilla – akinek már viszonya volt Károllyal – átveszi a szerepét, és ő lesz Vilmos és Harry anyja – írja a Daily Mail.