A Dr. Csont sztárját sorozatbeli partnerével is összehozták, de az a híresztelés nem bizonyult igaznak. Ez persze nem azt jelenti, hogy David Boreanaz hűséges lett volna a feleségéhez. Ő maga vallotta be, hogy 9 éven át csalta.

Nem bírt ellenállni a kísértésnek a Dr. Csont sztárja, ő maga vallotta be, hogy hosszú ideig csalta a feleségét. David Boreanaz házassága már 16 éve tart, de nagyon sokat kellett dolgozniuk, hogy rendbe hozzák azt, amit a színész elrontott. Ő ugyanis nem a hűség mintaképe, többször is megcsalta feleségét.

David Boreanaz 9 éven át csalta feleségétForrás: People

Közel 9 éven át volt hűtlen szépséges feleségéhez, ezt ő maga vallotta be korábban a People magazinnak adott interjújában. Megmérgeztem a házasságunkat a hűtlenségemmel. Felelőtlen voltam. Nem szeretnék semmi mást, csak nyitott és becsületes lenni" – mondta akkor a színész, aki talán össze sem tudja számolni, hány nővel volt együtt. A felesége mit sem sejtett az ügyeiről, de kénytelen volt kitálalni, mert az egyik szeretője megzsarolta. A házasságuk természetesen mélypontra jutott, amiből nagy szerencséjükre ki tudtak mászni. Mostanra olyan a kapcsolatuk, mint azelőtt. Rendszeresen jártak párterápiára, de kérdés, hogy vajon David Boreanaz tud-e parancsolni a vágyainak.