David Boreanaz, a Dr. Csont sztárja 9 éven át csalta a feleségét

Forrás: People -
feleség David Boreanaz csalás Dr. Csont
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dr. Csont sztárját sorozatbeli partnerével is összehozták, de az a híresztelés nem bizonyult igaznak. Ez persze nem azt jelenti, hogy David Boreanaz hűséges lett volna a feleségéhez. Ő maga vallotta be, hogy 9 éven át csalta.

Nem bírt ellenállni a kísértésnek a Dr. Csont sztárja, ő maga vallotta be, hogy hosszú ideig csalta a feleségét. David Boreanaz házassága már 16 éve tart, de nagyon sokat kellett dolgozniuk, hogy rendbe hozzák azt, amit a színész elrontott. Ő ugyanis nem a hűség mintaképe, többször is megcsalta feleségét.

David Boreanaz 9 éven át csalta feleségét Forrás: People

Közel 9 éven át volt hűtlen szépséges feleségéhez, ezt ő maga vallotta be korábban a People magazinnak adott interjújában.

Megmérgeztem a házasságunkat a hűtlenségemmel. Felelőtlen voltam.

II. Erzsébet bejelentése: Fülöp herceg ősztől visszavonulhttp://www.life.hu/sztarok/20170504-visszavonul-fulop-herceg.htmlSürgős megbeszélést hívott össz II. Erzsébet, még a legtávolabbi szolgálókat is Londonba hívták. Eddig mindenki izgatottan és idegesen várta, hogy mi lesz a nagy bejelentés, de végre kiderült: Fülöp herceg visszavonul. TV + Sztárok--Bujtor István özvegye, Judit még ma sem tudta feldolgozni férje haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20170504-bujtor-istvan-ozvegye-ma-sem-tudta-feldolgozni-ferje-halalat.htmlMár nyolcadik éve nincs köztünk Bujtor István, aki idén lenne 75 esztendős. Özvegye, Bujtor Judit máig nehezen viseli a gyászt, nem tudja feldolgozni férje hiányát. Ezért nem volt eddig emlékest a tiszteletére, de idén lesz! TV + SztárokOrigoSzabó Zsófi és édesanyja kapcsolatában volt egy töréshttp://www.life.hu/sztarok/20170504-szabo-zsofi-es-anyja-kapcsolataban-volt-egy-tores.htmlApás kislányként nőtt fel Szabó Zsófi, persze ez nem azt jelenti, hogy édesanyját nem szerette. Vele mégis többször zördültek össze, volt is egy törés a kapcsolatukban. A műsorvezető elmesélte, mi vezetett a nézeteltéréshez. TV + Sztárok--David Beckham megmutatta gusztustalan vacsoráját: Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170504-ilyen-gusztustalansagokat-eszik-david-beckham.htmlDavid Beckham nemrég töltötte be 42. életévét, most pedig azt is megtudtuk, hogy milyen ünnepi vacsorával köszöntötte magát: ilyen gusztustalanságot már rég nem láttunk. TV + Sztárok--Beyoncét kimeríti az ikerterhesség: rosszul néz kihttp://www.life.hu/sztarok/20170504-beyoncet-kimeriti-az-ikerterhesseg.htmlBeyoncé ikreket vár férjétől, és bár nagyon boldogok a kicsik miatt, az énekesnő alig várja, hogy megszülessenek. Szörnyen kimerítő ugyanis őt az ikerterhesség, nem is néz ki jól! TV + Sztárok--Ez történt Angelina Jolie és Brad Pitt között a végzetes repülőútonhttp://www.life.hu/sztarok/20170504-ez-torten-angelina-jolie-es-brad-pitt-kozott-a-12-oras-repulouton.htmlAngelina Jolie és Brad Pitt híres-hírhedt repülőútjáról nem tudtunk sokat, csak azt, hogy utána mindennek vége lett. A válókeresetet is ez után adta be a színésznő, de eddig nem mondta el senki, hogy pontosan mi történt. Most kiderül! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.