Obama jól szexelt és sokat drogozott - Kitálalt az egykori elnök exe

Forrás: AFP/VirginVirgin/Jack Brockway -
szex drog Barack Obama exbarátnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
David Garrow könyvéből az előző amerikai elnök életének legpikánsabb részleteit ismerheti meg az olvasó. Az életrajzi regény legizgalmasabb része kétségkívül az, amikor Obama exe, az újságíró Genevieve Cook a szexuális életükről mesél.

Obama és Genevieve már az első randijukon lefeküdtek egymással, a lány még verset is írt a szenvedélyes éjszakáról. A kapcsolatuk egész sokáig tartott, Obama nagyon jó, figyelmes szerető volt, hajnalig tudtak beszélgetni, és a férfi többször főzött is a lánynak. Genevieve akkor 25 éves volt, Obama pedig 22.

Barack Obama korábbi barátnője érdekes dolgokat mesélt Forrás: AFP/VirginVirgin/Jack Brockway

Az egykori elnök azonban nemcsak a szexet szerette, hanem a kokaint és a füves cigit is. Egyik kábítószer kapcsán sem ismerte a mértéket, főleg akkor szaladt el vele a ló, amikor bulizni mentek – adott közre pár részletet a DailyMail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.