Mindenki igyekszik a magánéletét - vagy legalább annak egy részét - titokban tartani, ha közszereplővé válik, és még ennél is jobban ügyel a családja féltett titkaira. Hiába azonban a nagy akarás, előbb-utóbb kiderülnek azok a dolgok, amiket a leginkább el akarunk rejteni, például az egyik vagy a másik szülőnk homoszexualitását. Íme, azok a sztárok, akiknek anyukája vagy apukája valójában a saját neméhez vonzódott.

Amy Adams

Amy AdamsForrás: AFP

Amy Adams az olaszországi Vicenzában született, de szülei amerikaiak voltak. Édesapja szolgált ott katonaként, ami után a család visszatért az államokba. Még el sem kezdte a középiskolát a színésznő, amikor a szülei elváltak. Amy Adams és testvérei azonban nem az anyjuknál nevelkedtek a különválás után, hanem az apjuknál. Édesanyjuk egy teljesen új életet kezdett: testépítő lett, és egy nővel kötötte össze az életét.

Robert De Niro

Robert De NiroForrás: AFP

Robert De Niro sokáig nem beszélt édesapjáról, valószínűleg a fájó emlékek miatt. A férfi elhagyta a családot, amikor a színész még kicsi volt, de előtte sem volt felhőtlen a kapcsolatuk. Robert De Niro szerint éppen azért, mert folyamatosan titkolta, hogy ki ő valójában, emiatt rengeteg feszültség volt a férfiban. Azután, hogy a szülők elváltak, az apa felvállalta másságát

Jodie Foster

Jodie FosterForrás: Northfoto

Jodi Foster édesanyja talán sosem mondta ki szavakkal, hogy leszbikus, de nem is kellett. Egy nővel közösen nevelte fel a kislányt, akit a kis Jodie csak a nagynénikéjének nevezett. Érdekes fordulat, hogy 2013-ban maga Jodie Foster is bejelentette, a saját neméhez vonzódik, méghozzá Golden Globe-gálán, amikor életműdíjat kapott.

50 Cent

50 CentForrás: AFP

Nem volt egyszerű gyerekkora 50 Centnek, hiszen az anyja egyedül nevelte őt, apa nélkül. 15 éves volt, amikor megszületett a rapper, de nem nevelte sokáig. Amikor 50 Cent 8 éves volt, a nőt meggyilkolták, ezek után 50 Cent a nagyszüleihez került. A rapper elmondása szerint anyja leszbikus volt, ezen kívül kokainfüggő.

Jay-Z

Jay-ZForrás: AFP

A rapper szülei általában nincsenek rivaldafényben, hiszen Jay-Z élete Beyoncéval sokkal érdekesebb főleg most, hogy nemsokára ikreik születnek. Ezért sem annyira köztudott, hogy a neves rapper édesanyja bizony a saját neméhez vonzódik, ráadásul hosszan tartó párkapcsolatban élt egy tanárnővel, Dianával.