Sajnos rengeteg olyan hírességről tudunk, akiket munka közben ért utol a halál. Volt aki balesetet szenvedett, olyan is, akit meggyilkoltak, de hirtelen rosszullét is okozott már tragikus végkifejletet.

John Ritter

2003 szeptember 11-én, szeretett komikusunk éppen a Pimaszok, avagy kamaszba nem üt a mennykő ( 8 Simple Rules for Dating My Teenage Daughter ) című sorozat forgatása alatt lett rosszul. Erőteljesen verejtékezni kezdett, mellkas fájdalmakra panaszkodott.

A forgatási helyszínhez közeli kórházban aorta disszekcióval diagnosztizálták, ami a főverőér falának hosszanti repedését jelenti. Azonnal műtőbe tolták az 55 éves színészt, de már nem tudták megmenteni.

John RitterForrás: Getty Images

Steve Irwin 

Emlékszünk még a Krokodilvadász című nagysikerű televíziós produkcióra? Az első epizódja 1996 októberében látott napvilágot, és egészen 2007-ig vetítették a tévénézők nagy örömére. 2006. szeptember 4-én a sorozat sztárja, Steve Irwin tragikus körülmények között életét vesztette. 

Egy vízalatti dokumentumfilm forgatása közben többször is megmarta egy különleges rájafaj, melynek következtében Steve a helyszínen életét vesztette. 44 éves volt. 

Steve IrwinForrás: AFP

Dick Shawn

Népszerű amerikai színész, humorista volt, aki fellépése közben veszítette életét 1987-ben. A színpadon kapott szívrohamot, oldalra dőlve esett össze, de a közönség először nem vette komolyan. Többször is riogatta már a nézőit, ezért nem is gondolta senki, hogy komoly a baj.

Azt hitték ez is az előadása része, ám amikor meg sem moccant többé, már tudni lehetett: ez nem játék. Többszáz ember szeme láttára veszítette életét. 

Dick ShawnForrás: Wikipédia

Brandon Lee

Bruce Lee, híres harcművész fia tragikus körülmények között veszítette életét munka közben. A holló című filmet forgaták éppen, mikor egy véletlen lövés eltalálta a 28 éves színészt. Az egyik jelenetben Brandon belép egy ajtón, ahol lövést kap a gonosztól. 

Ám ez a lövés sajnos a valóságban is megtörtént, és a színész életét követelte. A halál oka az volt, hogy a stáb nem kelléklőszert vásárolt, hanem éles lőszert alakítottak át a forgatáshoz, ezért valóban elsült, és lyukat fúrt a színész testében, aki azonnal meghalt. 

Brandon LeeForrás: Getty Images

Dimebag Darrell

2004. december 8-án, tragikus körülmények között, koncertezés közben veszítette életét. A Pantera metál együttes egykori gitárosát fellépés közben lőtték le, aki a helyszínen szörnyethalt.

A tettes aznap este még másik 3 embert megölt, illetve további 7 személyt megsebesített, mire a rendőrök végeztek vele. A támadások indítékait a mai napig homály fedi, ugyanis semmilyen összefüggést nem találtak a sérültek és az elkövető között. 

Dimebag DarrellForrás: Getty Images