Pennsylvaniában él az új Hitler, akinek még a fiát is Hitlernek hívják. Ez durva!

Elképesztő eset látott napvilágot nemrég. Shippensburgban él egy Isidore Heath Campbell nevű férfi, akit ma már nem így hívnak, hiszen ünnepélyesen bejelentette: mostantól Idisore Health Hitler a becses neve.

Amerikában hirdeti magát az új HitlerForrás: Youtube

A férfi márciusban adta be a kérelmet a névváltoztatással kapcsolatban, és miután zöld utat kapott, az összes hivatalos okmányába is már az új neve szerepel. A furcsa rajongású pasasnak még a monogramja is üzenetet rejt, hiszen az IHH nem más, mint „I Hail Hitler".

Mint kiderült, Isidore összesen 9 gyermek édesapja, bár az nem meglepő, hogy egyiket sem ő neveli, ugyanis minden gyermeket elvettek tőlük a hatóságok. Korábban, 2008-ban már hallhattuk a nevét, ugyanis akkor az egyik fiának szeretett volna születésnapi tortát csináltatni, melyre ezt a feliratot szánta: Happy Birthday, Adolf Hitler" („Boldog születésnapot, Adolf Hitler")

Campbell első feleségével és gyermekeik fotójávalForrás: Youtube

A szóbanforgó kisfiút Adolf Hitler Campbellnek anyakönyveztették, de a cukrászda dolgozói ettől függetlenül nem vállalták a torta elkészítését, amin az édesapa rendkívül kiakadt - írta meg az NJ.com

Megdöbbentő titkok derültek ki Adolf Hitler magánéletéről
A diktátor a kutatók szerint tudatosan törekedett arra, hogy ne foglalkozzanak szerény környezetből való származásával. Most azonban néhány dolog nyilvánosságra került az életével kapcsolatban. Olvass tovább itt...