Ryan Lochte csókot lehelt menyasszonya terhes pocakjára: Fotó!

Forrás: Thinkstock -
fotó meztelen szerelem Ryan Lochte
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi fotó látott napvilágot Ryan Lochte magánéletéből. Már nagyon várják a hamarosan érkező kisbabájukat Kayla Rae Reiddel. 

Intim fotók kerültek napvilágra az olimpiai bajnok amerikai úszóról és a menyasszonyáról. Jövő hónapra várják első közös gyermekük érkezését, és ennek kapcsán egy romantikus fotózáson vettek részt.

Ezen a képen is jól látszik, milyen szépen mutatnak együtt Forrás: Josh Ryan

A szerelmesek nagyon jól mutatnak egymás mellett, sugárzik róluk a boldogság és az összhang, arról nem is beszélve, hogy a kismama még a terhesség utolsó szakaszában is elképesztően gyönyörű és szexi.

Behind the scene of our first photo shoot together @kaylaraereid @unita.club @joshryanphotos #bts #newborn #california

Ryanlochte (@ryanlochte) által megosztott bejegyzés,

A 32 éves sportoló is visszafogottabb külsőt öltött a képek kedvéért, nem úgy mint tavaly, amikor furcsa hajszínével sokkolta az embereket. Bizonyos hírek szerint Ryan akkora népszerűségnek örvend a hölgyek körében, hogy korábban még az egyik Baywatch-lány is kivetette rá a hálóját.

A párról készült további intim, meghitt fotókat itt tudod megtekinteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.