Így kérte meg felesége kezét Sebestyén Balázs

Fotó: Adrián Zoltán/Origo -
Reggeli Show leánykérés Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mai Reggeli Showban érdekes dolgok derültek ki Balázsék esküvője kapcsán. A népszerű műsorvezető először nem emlékezett, hogyan kérte meg Viki kezét, de aztán nagy nehezen csak beugrott, hogy történt. 

A ma reggeli műsorban Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani a lánykérés témáját vesézgették, és nem meglepő módon Balázst is megkérdezték, hogy náluk hogy zajlott a dolog. A kétgyermekes apuka azonban nem igazán tudta felidézni a pillanatot:

Balázs elárulta hogyan kérte meg Viki kezét Fotó: Adrián Zoltán/Origo

"Nem tudom, nem emlékszem. Tényleg nem emlékszem, a Vikit kellene megkérdezni.[...] Azon gondolkozom, hogy volt-e? Valószínűleg nem lehetett túl romantikus.[...] Simán előfordulhat, hogy nem volt. Van ami rémlik, de nem ugrik be a jelenet. Ciki, ha nem volt?" - hebegte a sztár.

Vikit is megkérdezték, aki elárulta, hogy szerinte Bükkfürdőn kérték meg a kezét, biciklivel mentek át éppen Röjtökmuzsajra. Ennek hatására Balázs emlékei is kikristályosodtak, ezután pedig elmesélte a történetet a hallgatóknak:

"Eszembe jutott, hogy hogy volt, most eszembe jutott! Elvittem oda, ahova én kitaláltam már, hogy az esküvő lesz, Röjtökmuzsajon, ahova meghívjuk a rokonokat, és azt mondtam neki, hogy itt lesz az esküvőnk. Tehát kvázi nem letérdelős gyűrűs volt, hanem megmutattam neki, hogy nézzen jól körül mert ez lesz az esküvőnk helyszíne.És akkor elmentem a röjtökmuzsaji szállodába és akkor mondta, hogy itt szeretném, ha az esküvőnk lenne és akkor ő ott realizálta, hogy akkor ez valószínűleg egy ilyen átvitt értelemben elkövetett lánykérés. Na jó, azért megnyugodtam, hogy emlékeztem, hogy volt valami!"

Gáspár Bea megsértődött Sebestyén Balázs beszólásán!

Gáspár Beát hívta telefonon Sebestyén Balázs rádióműsorában, Ferivel és Janival végig Gáspár Győző adócsalásos botrányán viccelődtek. Bea minden kérdésüket megválaszolta, egészen addig, míg Balázsék nem szóltak be. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.