Gáspár Bea megsértődött Sebestyén Balázs beszólásán: a börtönön viccelődött

börtön Gáspár Bea Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Beát hívta telefonon Sebestyén Balázs rádióműsorában, Ferivel és Janival végig Gáspár Győző adócsalásos botrányán viccelődtek. Bea minden kérdésüket megválaszolta, egészen addig, míg Balázsék nem szóltak be: "majd megfőzöd Győző kedvenc levesét, ha ő már bent lesz".

Gáspár Bea megnyerte a Konyhafőnök VIP fődíját, de lehet, hogy nem fog semmit látni a pénzbőlGyőzike adócsalásos botránya miatt. Ezért hívták fel Bea asszonyt Sebestyén Balázsék, és arról faggatták, mi történt azon a bizonyos reggelen, amikor megjelentek náluk a NAV emberei. Győzike felesége végig nyugodtan válaszolgatott a kérdésekre, arra is, hogy valóban viheti a nyereményét a hatóság.

Sebestyén Balázs beszólását Gáspár Bea nem tartotta viccesnek Fotó: Adrián Zoltán - Origo

"Én ebben az ügyben nem vagyok érintett, ez a pénz az enyém. Én nyertem, nem áll szándékomban odaadni" - szögezte le Bea, majd tovább beszélgettek az esetről. Aztán Balázsék megengedtek maguknak egy nem túl elegáns poént.

Gáspár Beának nem estek jól a műsorvezetők szavai Forrás: RTL Klub

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.