Szüzességük elvesztéséről meséltek az Exek az édenben sztárjai: Videó!

szüzesség videó Exek az Édenben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi videó került napvilágra az Exek az édenben adásából: szüzességük elvesztéséről meséltek a fiúk. 

Emlékszel életed első szexuális élményére? Hát persze, erre mindenki emlékszik. Ugyan sokan azt gondoljuk, hogy az első aktus egy belsőséges, meghitt pillanat, de most kiderült, hogy ebben is vannak kivételek.

Milán olyan történetet mesélt a többieknek, amitől mindenki szája tátva maradt Forrás: Viasat3

Az Exek az édenben egyik játékosa, Milán, olyan történetet mesélt a többieknek, amitől mindenki szája tátva maradt. Az akkor 14 éves tini másik két haverjával együtt veszítette el a szüzességét. A sztori pikantériája az, hogy

mindhárman ugyanazzal a lánnyal

bújtak ágyba.

"Tizennégy éves voltam. Áthívtam pár focista haveromat iszogatni, meg egy csajt. A csaj elég jól berúgott, elkezdett vetkőzni nekünk. Mindannyian átmentünk rajta, mindenki ott vesztette el a szüzességét" - mondta vihogva Milán.

Mindenkitől elnézést, de ilyen alapon akár egymással is hempergőzhettek volna. A szűzoltó szerepében tetszelgő lánnyal kapcsolatban pedig csak egy kérdés merült fel: vajon az a jobb, ha tisztán emlékszik arra az éjszakára, vagy ha nem?

Exkluzív videó: Szexjátékteszt az Exek az édenben (18+)

Exek Berni, Exek Dia, Exek Franciska, Exek Zsuzsi, Exek Milán, Exek Norbi és Exek Tamás bekötött szemmel próbálják kitalálni, milyen szexjátékot is tartanak a kezükben. Videó!
Sarka Katát eljegyezték?http://www.life.hu/sztarok/20170516-eljegyeztek-sarka-katat.htmlSarka Kata jó ideje nem nyilatkozik magánéletéről, ami érthető is, hiszen az elmúlt hónapok igencsak megviselték őt és családját is. Igyekszik óvni magánéletét, éppen ezért visszavonulót fújt az újságíróknak. Ám ezúttal árulkodó fotót posztolt... TV + SztárokOrigoVV Lóri és VV Dina szakítottak: közös megegyezésselhttp://www.life.hu/sztarok/20170516-vv-lori-es-vv-dina-szakitottak.htmlA ValóVilág szerelmespárjának eddig tartott a kapcsolata: Dina és Lóri úgy döntöttek, hogy szakítanak. Közös megegyezéssel jutottak erre az elhatározásra, mert elmérgesedett köztük a viszony. TV + SztárokOrigoVezetés közben, ittasan ájult el David Hasselhoff lányahttp://www.life.hu/sztarok/20170516-ittasan-vezetett-elajult-david-hasselhoff-lanya.htmlDavid Hasselhoffról tudjuk, hogy egy időben meggyűlt a baja az alkohollal, és azóta sem biztos, hogy kilábalt betegségéből. Ám ezúttal nem ő, hanem lánya ült ittasan a volánhoz. Le is tartóztatták... TV + Sztárok--Előadás helyett az öltözőben aludt Mészáros Árpád Zsolthttp://www.life.hu/sztarok/20170516-eloadas-helyett-az-oltozoben-aludt-meszaros-arpad-zsolt-szinesz.htmlElaludt, ezért a váltójának kellett beugrani Mészáros Árpád Zsolt helyett a szombat esti Nők az idegösszeomlás szélén című darabban. A színészt nem érték el a kollégái, már a budai Átrium Színházban kellett volna lennie, ám egy öltözőben szunyókált az Operettszínházban. TV + SztárokRTLKLUBExek Milán verset írt Berninekhttp://www.life.hu/sztarok/20170516-exek-milan-verset-irt-berninek-a-villa-legszebb-lanyanak.htmlVerset írt Bernihez, "a villa legszebb lányához" Milán. Az Exek az édenben izomagyúja költeményre nem találunk szavakat. TV + Sztárok--Minden idők legnagyobb plasztikrémei: sztárok, akik túlzásba estekhttp://www.life.hu/sztarok/20170515-minden-idok-legnagyobb-plasztikremei.htmlA plasztikai műtétek jó célt szolgálnak, egészen addig, amíg valaki túlzásba nem viszi arca vagy egyéb testrészei átszabatását. Az egyszerű halandót persze ez a veszély nem fenyegeti, hiszen őrülten drága volna, de a sztárok minden erőfeszítés nélkül kés alá fekhetnek bármikor. Közülük azonban sokan hihetetlenül messzire mentek, és annyi műtéten estek át, hogy igazi rémmé váltak. Mickey Rourke is abbahagyhatta volna korábban, de Meg Ryannek sem kellett volna olyan sok beavatkozás. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.