Nem mindennapi videó került napvilágra az Exek az édenben adásából: szüzességük elvesztéséről meséltek a fiúk. 

Emlékszel életed első szexuális élményére? Hát persze, erre mindenki emlékszik. Ugyan sokan azt gondoljuk, hogy az első aktus egy belsőséges, meghitt pillanat, de most kiderült, hogy ebben is vannak kivételek. 

Milán olyan történetet mesélt a többieknek, amitől mindenki szája tátva maradtForrás: Viasat3

Az Exek az édenben egyik játékosa, Milán, olyan történetet mesélt a többieknek, amitől mindenki szája tátva maradt. Az akkor 14 éves tini másik két haverjával együtt veszítette el a szüzességét. A sztori pikantériája az, hogy mindhárman ugyanazzal a lánnyal bújtak ágyba.

"Tizennégy éves voltam. Áthívtam pár focista haveromat iszogatni, meg egy csajt. A csaj elég jól berúgott, elkezdett vetkőzni nekünk. Mindannyian átmentünk rajta, mindenki ott vesztette el a szüzességét" - mondta vihogva Milán. 

Mindenkitől elnézést, de ilyen alapon akár egymással is hempergőzhettek volna. A szűzoltó szerepében tetszelgő lánnyal kapcsolatban pedig csak egy kérdés merült fel: vajon az a jobb, ha tisztán emlékszik arra az éjszakára, vagy ha nem?

Exkluzív videó: Szexjátékteszt az Exek az édenben (18+)
Exek Berni, Exek Dia, Exek Franciska, Exek Zsuzsi, Exek Milán, Exek Norbi és Exek Tamás bekötött szemmel próbálják kitalálni, milyen szexjátékot is tartanak a kezükben. Videó!