A Való Világ szerelmespárjának kapcsolata eddig tartott: Dina és Lóri úgy döntöttek, hogy szakítanak. Közös megegyezéssel jutottak erre az elhatározásra, mert elmérgesedett köztük a viszony.

Csodás szerelem ért véget, a Való Világ egyik igazi álompárja szakított. VV Lóri és VV Dina úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják a kapcsolatukat. Lóri azt is elmondta a Facebook-oldalán, hogy miért döntöttek úgy, nem folytatják tovább. 

Már nincs együtt Lóri és DinaForrás: Instagram/Hornyák Dina

"Sajnálatos módon elmérgesedett köztünk a viszony, és nem beszeltük meg, emiatt tovább feszültek az indulatok, néha már kötéltáncot jártunk, és egyikünk sem engedett! Végül közös, ismétlem KÖZÖS megegyezés alapján döntöttünk úgy, hogy az lesz a legjobb, ha elválnak útjaink! Elkönyveltük, hogy szeretjük egymást, de jelen pillanatban és helyzetben nem tudunk egymással élni! Mások az elvárások, mások az igények! Hogy félreértés ne essék, nem tudni sosem, hogy mit hoz a holnap, viszont egy rossz szavam nem lehet Dinára, és nem is lesz, és minden tiszteletem az övé! Mindentől eltekintve szeretem őt, és nem haragban váltunk el" – írta Lóri a Facebook-oldalára.