Itt tart most VV Dina és Lóri kapcsolata

VV Lóri ValóVilág 8 VV Dina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mégis több lesz, mint villaszerelem? Dina és Lóri kapcsolata a kiesésük után is folytatódik, és nagy, azaz inkább jelképes lépésre szánták el magukat. 

A két fiatal az ujjára tetováltatta a másik nevét. Dina a Lóri, Lóri pedig a Dina feliratot varratta az ujjára, és egy-egy oroszlánt is kértek a felirat fölé.

Hogy meddig tart a kapcsolat, korai lenne még jósolgatni, de a nézők egészen biztosan emlékeznek arra, amikor Lóri kijelentette, taktikából van a lánnyal. Nos, ez most biztosan nem igaz, ugyanis Dina hetekkel ezelőtt kiesett a játékból, nem sokkal később pedig Lóri adta fel a villalétet.

Visszatér a színpadra Csobot Adél: káprázatosan néz ki az énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20161022-visszater-a-szinpadra-csobot-adel-babaja-megszuletese-ota-eloszor.htmlAhogy megírtuk, Csobot Adél és Istenes Bence eldöntötték, hogy kiköltöznek Németországba, ám az énekesnő azt is elmondta, nem hagyja el rajongóit, továbbra is vállal itthon fellépéseket.A mai nap pedig különösen boldog számára, babájuk megszületése óta először áll színpadra az énekesnő. TV + SztárokOrigoA Mónika-showban szerepelt 14 évesen VV Zsolthttp://www.life.hu/sztarok/20161022-a-monika-showban-szerepelt-14-evesen-vv-zsolt-aki-nevelointezetben-elt.htmlNem először szerepel a tévé képernyőjén VV Zsolt. Sok évvel ezelőtt a Mónika show-ba hívta el édesapját, hogy elmondja neki, amit amúgy nem mert. TV + SztárokOrigoVALÓVILÁG: Krisztián bevallotta: szexfüggő volt - "Egy éve csak sz.patok" (18+)http://www.life.hu/sztarok/20161022-vv-krisztian-bevallotta-szexfuggo-volt.htmlVV Micinek vallotta be "titkát" Krisztián, akit korábban orálisan kielégített a lány. TV + SztárokOrigoLedobta a textilt Gergely Róbert gyönyörű, fiatal párjahttp://www.life.hu/sztarok/20161022-gergely-robert-fiatal-parja-nemedi-varga-timea-szineszno-levetkozott-pasik-a-pacban-cimu-vigjatekban.htmlNémedi-Varga Tímea színésznő, a férje, Gergely Róbert által rendezett, Pasik a pácban című vígjátékban vált meg ruháitól. TV + SztárokOrigoGáspár Laci felmond az X-Faktorban? - Túl nagy a nyomáshttp://www.life.hu/sztarok/20161022-az-rtl-klub-x-faktorban-gaspar-laci-konfliktisba-keveredik.htmlNemcsak a versenyzők, hanem a mentorok és még a hozzátartozók idegei is pattanásig feszülnek a hétvégén, az X-Faktor táborában. Gáspár Lacin különösen nagy lesz a nyomás, hiszen nemcsak mentortársaival keveredik konfliktusba, hanem még az egyik versenyző szülei is rárontanak. Gáspár Lacinál egy ponton be is telik a pohár, közli, hogy ő most azonnal feláll az X-Faktor mentorszékéből. TV + Sztárok--A kihívás folytatódik: így festett 17 évesen Gubás Gabihttp://www.life.hu/sztarok/20161022-gubas-gabi-szineszno-igy-festett-17-evesen.htmlÚj kihívás terjed a Facebookon, amelyet több híresség is teljesít. Sarka Kata és Rubint Réka után most Gubás Gabi is megmutatta, hogyan festett 17 évesen. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.