Dömsödi Gábort támadják a felújított irodája miatt

Fotó: Polyak Attila - Origo -
Iroda felújítás Dömsödi Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dömsödi Gábor visszavonult a tévézéstől, jelenleg Pásztó polgármestereként tevékenykedik. Ellenlábasai azzal vádolják, hogy felesleges felújításra pazarolja a pénzt, szerintük fényűző irodát csináltatott magának.

Régóta nem látható már a képernyőn Dömsödi Gábor, aki annak idején Hajdú Péterrel együtt vezette a NÉVshowR című műsort a többi között. A tévés a média helyett polgármesteri babérokra tört, jelenleg a Nógrád megyei Pásztó ügyeit egyengeti. Ellenlábasai szerint azonban csak a pénzt pazarolja, méghozzá irodájának felújítására.

Dömsödi Gábor nem költött 10 milliót az irodájára Fotó: Polyak Attila - Origo

A város egyik nemrég elbocsátott vezetője állítja, hogy Dömsödi Gábor nem jól gazdálkodik a pénzzel. "Nehéz Dömsödi úrral vitatkozni, mert jó tollú újságíróként lehengerlő a stílusa, ezért indítottam a fórumot"mondta a Blikknek az illető, aki szerint Dömsödi többmilliós irodát csináltatott magának. Ezt persze tagadja a volt tévés, a lapnak részletesen el is mondta, mi és mennyibe került a hivatalban.

Mindenből a legolcsóbbat vesszük, és mindent számlával tudunk igazolni"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.