Dömsödi Gábor visszavonult a tévézéstől, jelenleg Pásztó polgármestereként tevékenykedik. Ellenlábasai azzal vádolják, hogy felesleges felújításra pazarolja a pénzt, szerintük fényűző irodát csináltatott magának.

Régóta nem látható már a képernyőn Dömsödi Gábor, aki annak idején Hajdú Péterrel együtt vezette a NÉVshowR című műsort a többi között. A tévés a média helyett polgármesteri babérokra tört, jelenleg a Nógrád megyei Pásztó ügyeit egyengeti. Ellenlábasai szerint azonban csak a pénzt pazarolja, méghozzá irodájának felújítására. 

Dömsödi Gábor nem költött 10 milliót az irodájáraFotó: Polyak Attila - Origo

A város egyik nemrég elbocsátott vezetője állítja, hogy Dömsödi Gábor nem jól gazdálkodik a pénzzel. "Nehéz Dömsödi úrral vitatkozni, mert jó tollú újságíróként lehengerlő a stílusa, ezért indítottam a fórumot"mondta a Blikknek az illető, aki szerint Dömsödi többmilliós irodát csináltatott magának. Ezt persze tagadja a volt tévés, a lapnak részletesen el is mondta, mi és mennyibe került a hivatalban. Mindenből a legolcsóbbat vesszük, és mindent számlával tudunk igazolni" – mondta Dömsödi Gábor, akinek az íróasztala 17 ezer Ft-ba került. "A szekrénysor bruttó nyolcvanezer forintba került, az ülőgarnitúrát a Kikában néztük ki, amit végül egy pásztói kereskedő révén jóval olcsóbban, 360 ezer forintért szereztünk be. Nézze, új faliórát is vettünk 8,5 ezer forintért, ez a szobám egyetlen ékessége.  A szobám teljes felújítása a bútorcserével együtt 1,7 millióba került, nem több tízmillióba" – számolt be a volt műsorvezető, aki elárulta, elektromos naphálót is tetetett az ablakokra, hogy védje az ott dolgozókat az iroda túlzott felmelegedésétől. Azért ezt választotta, mert a légkondicionáló állítása szerint többe került volna.