Lerch István, a V'Moto-Rock billenytűse két agyvérzésen is átesett a közelmúlban. Egy aggódó rajongó pedig gyűjtést szervezett a Facebookon a zenész megsegítésére.

Lerch felesége, Enikő értetlenül áll a történtek előtt, azt mondja, az ismert nezész nagyon jó helyen jó ellátást kap, és egyáltalán nincsen szükségük segítségre.

Lerch Istvánnak gyűjtást szervezett egy rajongóForrás: MTI/Kollányi Péter

"Kiborító, amit művelnek. Van egy-két ember, aki azt hiszi, híres és fontos lehet. Teljesen fölöslegesen csinálják, amit csinálnak. Megy a mocskolódás, miközben kizárólag én intézem István ügyeit! Többiek csak beszélnek, és írogatnak. A férjemnek el sem mondom, mi folyik a háta mögött. Nem akarom idegesíteni, de ha tudná, mit művelnek, megbolondulna. Ezt az egész hercehurcát István egyik hölgy rajongója kezdte el, aki ezer éve szerelmes Pistába. Azt írta 'mentsük meg, gyűjtsünk Istvánnak'. Húsz éve minden koncertre elmegy. Nem rosszindulatú, de most valamiért mégis megállás nélkül fontoskodik. Nem tudom, miért. Butaság, amit csinál. Ráadásul a férjem mindig nagyon rendes volt vele. Így adja vissza? Badarság, amiket terjeszt. Nincsen szó életveszélyes állapotról. Pláne nem senyvedésről! A történetben annyi az igaz, hogy István valóban igen beteg. De minden halad a maga útján, csak sajnos elég lassan. Pista eddig is olyan helyen volt, ahol lennie kellett, kiváló szakemberek kezei között" - nyilatkozta a Enikő a Ripostnak, aki azt is elmondta, hogy férje rechabilitációja nagyon jól halad.