Sziláscet lehetett a hatalmas, oszladozó tetem

sziláscet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány nap alatt az egész világot bejárta annak a szörnynek a képe, amelyet egy indonéz sziget partjánál fotóztak le a helyiek. Sokan találgatták, hogy vajon milyen állat lehet, a szakértők megválaszolták ezt a kérdést.

Egy hete bejárta az internetet egy óriási szörny fotója, melyet egy indonéz szigetnél mosott partra a tenger. A helyiek sokat fotózkodtak az oszladozó tetemmel, ami a part mentén vörösre festette a vizet. Ők azt írták, valószínűleg egy óriási tintahal lehet az undorító tengeri állat, de a szakértők szerint egészen más.

Sziláscet lehetett a hatalmas, oszladozó tetem Forrás: Youtube

A HuffingtonPostnak nyilatkozó szakértők szerint inkább egy sziláscetről lehet szó, nem pedig óriás tintahalról, persze a fotók alapján nehéz megmondani, de erre a következtetésre jutottak az emlős hatalmas szájberendezése alapján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.