Az Exek az Édenben lassan a végéhez közelít, nem csoda, ha tetőfokára hág a feszültség a játékosok között. Zsuzsit például megszállta a zöld szemű szörny, és nagyon nehezen bírt az indulataival.

Közeledik az Exek az Édenben vége, a szereplők pedig igyekeznek játékban maradni. A feszültség ezért folyamatosan nő, Zsuzsin például féltékenység formájában jött ki. A zöld szemű szörny teljesen elborította a játékos agyát, alig bírta magát türtőztetni. Zsuzsi szerint ugyanis Berni megpróbálja behálózni Norbit, amit nagyon nem tudott már a játékos elviselni.

Exek Zsuzsi féltékenységi rohamot kapottForrás: Viasat3

Félre is vonult Milánnal, hogy elmondja neki a bánatát, és bevallotta, legszívesebben szétverne valamit. "Alig tudom türtőztetni magam, olyan szinten forr az agyam, meg a vérem, hogy legszívesebben szétvernék valamit" - mondta Zsuzsi. Féltékenységi rohamával nem tudott a többi játékos mit kezdeni, még Norbi sem, ugyanis mindannyian teljesen indokolatlannak látták. Végül alkoholba folytotta bánatát, ahogy a többi szereplő is ezzel oldotta a feszültésget. 

Ilyen még nem volt! Mindenki szexelt az Exek az Édenben villájában (18+)


Az Exek az Édenben villájában igencsak forró a hangulat, a szereplők nem bírnak egymással, egyre többször szexelnek. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!