Nagy Ervin személyében nem volt biztos Andy Vajna, nem őt akarta a Kincsem főszereplőjének. A színész szerint most, hogy ilyen sikeres a film, illene bocsánatot kérnie.

A Kincsem című filmet már 300 ezren látták a moziban, Nagy Ervin szerint egyértelműen sikeres lett a produkció. Andy Vajna az induláskor azonban nem volt biztos abban, hogy a színész jó választás főszereplőnek, Ervin szerint azonban már illene beismernie, hogy rosszul gondolta.

Nagy Ervin dicséretet vár Andy VajnátólForrás: Fórum Hungary

"Most, hogy ilyen sikeres a film, annyit elvárnék, hogy »nem jól gondoltam, fiam, gratulálok«. De ezt nem mondta a mai napig. Még a film bemutatójára sem jött el, amit mindenki értsen úgy, ahogy akar, de szerintem nonszensz. Már a forgatások alatt rengeteg problémája volt, sokszor nem az történt, amit ő tanácsolt, amit szeretett volna, és ez kölcsönös elhidegüléshez vezetett. Most nem akarok sarkosabban fogalmazni, de azt gondolom, hogy a pozíciójánál fogva szinte kötelessége lett volna ott lenni a premieren" - idézi a Story Nagy Ervin Arckép című műsorban elhangzott szavait.